Julkaistu    |  Päivitetty 
Tuire Haverinen

Pureudu paikallisiin – Monen paikallislehden digilehti on viikonlopun ajan vapaasti luettavissa

Muun muassa näiden lehtien digilehdet ovat nyt ilmaiseksi luettavissa. Tuire Haverinen Muun muassa näiden lehtien digilehdet ovat nyt ilmaiseksi luettavissa.

Tänä viikonloppuna verkossa riittää lukemista, kun monet paikallislehdet ovat avanneet digilehtensä ilmaiseksi luettavaksi postilakon vuoksi. Myös Ylä-Karjalan torstain 14. marraskuuta numero on nyt avoimesti luettavissa. Lehteen pääset tästä.

Sanomalehtien Liitto on koonnut verkkosivuilleen avoinna olevien digilehtien linkit ja pyöräyttänyt käyntiin Pureudu paikallisiin -kampanjan. Kooste löytyy täältä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Suomalaisilla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus tutustua elämään eri puolilla Suomea yli sadan paikallislehden kautta, toteaa Sanomalehtien Liiton järjestöpäällikkö Ilona Hannikainen.

Kampanjalla Sanomalehtien Liitto haluaa innostaa ihmisiä tutustumaan eri puolella Suomea ilmestyviin paikallislehtiin. Samalla voi osallistua liiton järjestämään kilpailuun, jossa kysytään, montako lehteä ehti lukea viikonlopun aikana ja mikä oli mielenkiintoisin juttu. Kilpailuun voi osallistua täältä.

– Toivottavasti moni myös intoutuu tilaamaan itselleen laadukasta ja vastuullista paikallisjournalismia, Hannikainen toteaa.

Kampanja päättyy ensi maanantaina 18. marraskuuta, jolloin myös Ylä-Karjalan torstain lehti menee takaisin tunnusten taakse.

Kommentoi

Hae sivuilta