Julkaistu 
Marianne Haverinen

Nurmes-palkinto Kyllikki Tiensuulle – "Kuulun niihin, jotka rakastavat Nurmesta"

Uuden kunnan valtuuston puheenjohtaja Anneli Ollilainen luovutti Nurmes-palkintona toimivan Paula Härmän maljakon Kyllikki Tiensuulle eilisessä kokouksessa. Sivusta seurasivat muutosjohtaja Anne Korhonen ja hallintojohtaja Riikka Boren. Marianne Haverinen Uuden kunnan valtuuston puheenjohtaja Anneli Ollilainen luovutti Nurmes-palkintona toimivan Paula Härmän maljakon Kyllikki Tiensuulle eilisessä kokouksessa. Sivusta seurasivat muutosjohtaja Anne Korhonen ja hallintojohtaja Riikka Boren.

Nurmeksen kaupunki on myöntänyt vuoden 2019 Nurmes-palkinnon professori Kyllikki Tiensuulle. Tunnustuksella kiitetään Tiensuuta hänen hengellisestä, sivistävästä ja virkistävästä työstään nurmeslaisten hyväksi Nurmeksen evankelisen opiston ja Haikolan kartanon kautta.

Palkinto luovutettiin Tiensuulle eilen torstaina uuden kunnan valtuuston kokouksessa. Palkinnoksi hän sai nurmeslaisen Paula Härmän tekemän maljakon sekä ison kivikarhun kiertopalkintona. Nurmes-palkinto myönnetään pääsääntöisesti vuosittain tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta Nurmeksen talous-, elinkeino- tai yhteiskuntaelämän hyväksi tai muutoin merkittävästä vaikuttamisesta kaupungin kehitykseen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kiitospuheessaan Tiensuu kertoi pitävänsä Nurmes-palkintoa suuressa arvossa.

– Suurinta, mitä voin toivoa työltäni Nurmeksessa on, että se olisi sytyttänyt rakkautta Pohjois-Karjalaan, kaihoa Nurmekseen ja lempeä Lipinlahteen. Että sana Nurmes nostaisi opiskelijoissa ja kurssilaisissa suloisia muistoja ja halun palata tänne yhä uudelleen. Niin minulle kävi. Kuulun niihin, jotka rakastavat Nurmesta. Kiitos, että se on huomattu, Tiensuu sanoi.

Kommentoi

Hae sivuilta