Julkaistu    |  Päivitetty 
Tuire Haverinen

Marrasmessuilla rikottiin kävijäennätys – Joulupukki oli messujen huipennus

Helli Nevalainen (oik.) ja Lahja Turunen saivat myös Joulupukilta karkkia. Tuire Haverinen Helli Nevalainen (oik.) ja Lahja Turunen saivat myös Joulupukilta karkkia.

Valtimon Marrasmessujen loppuhuipennus oli tuttuun tapaan Joulupukin saapuminen Valtimo-talolle. Pukki saapui paikalle yhdessä Joulumuorin kanssa, ja kaksikko sai heti ympärilleen lauman lapsia ja nuoria, joille pukki ja muori jakoivat karkkia. Osansa karkeista sai myös muu messuväki. Pukilla oli myös aikaa kuunnella lahjatoiveita.

– Toivoimme rumpuja, Iida ja Venla Ollilainen kertoivat.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Valtimolainen Toini Jundt ei ehtinyt kauaa messuilla olla, kun oli jo ”päässyt rahoistaan eroon”. Hän oli löytänyt ihanan ja lämmittävän kolmioliinan ja lankaa, jota ei enää myydä. Lisäksi mukaan tarttui leipää.

– Anna-Maijalta pitää ostaa aina hyvää leipää. Vielä pitää kierrellä, mutta pakko ei ole enää muuta ostaa, sillä juuri näitä tulin hakemaan, Jundt totesi.

Reino Kärnä taas tuli messuilla hunajan perässä.

– Pikkupoikana oli karkkipäivät, mutta nyt niitä ei enää ole. Nyt saa maistella tätä silloin, kun haluaa, Kärnä kertoi.

Messujen järjestäjän Valtimon Kehittäjät ry:n puheenjohtaja Päivi Härkin oli erittäin tyytyväinen lauantaiseen messupäivään. Esittelijöitä ja myyjiä ilmoittautui paikalle yhteensä 69 ja yleisöä oli enemmän kuin viime vuonna.

– Luulen, että tuhannen raja meni rikki kävijöissä. Meillä oli Kehittäjien pisteellä arvonta, jossa oli täytetty ennen puoltapäivää 420 arpalipuketta, eivätkä kaikki edes osallistuneet arvontaa ja väkeä tuli vielä senkin jälkeen, Härkin sanoo.

Kuvat: Tuire Haverinen

Oikaistu kuvateksti kuvagalleriassa ma 2.12. klo 19.17: Karaoken järjesti Ylä-Karjalan karaokekerho, ei Pielisen Sulosointu.

Kommentoi

Hae sivuilta