Julkaistu 
Risto Kuittinen

Bomban hotellinjohtaja palaa Kainuuseen – "Ei ollut helppo pohdinta"

Bomban hotellinjohtaja Pasi Tolonen siirtyy ensi vuoden alussa Osuuskunta Maakuntaan matkailu- ja ravitsemuskaupan toimialajohtajaksi. Risto Kuittinen Bomban hotellinjohtaja Pasi Tolonen siirtyy ensi vuoden alussa Osuuskunta Maakuntaan matkailu- ja ravitsemuskaupan toimialajohtajaksi.

Break Sokos Hotel Bomban hotellinjohtaja Pasi Tolonen on valittu matkailu- ja ravitsemuskaupan toimialajohtajaksi kainuulaiseen Osuuskauppa Maakuntaan. Noin neljä vuotta sitten Bomballa hotellinjohtajana aloittanut Tolonen sai kesällä lisävastuuta, kun hänelle tuli myös Kolin hotellin hotellinjohtajan tehtävät.

Uuteen pestiin hakeminen ei Tolosen mukaan ollut itsestään selvää, vaan hakupäätös syntyi tiukan Jaakobin painin jälkeen syksyllä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Ei ollut siinä hetkessä helppo pohdinta, hakeudunko edes uuteen tehtävään. Suurin harmituksen aihe uudessa työssä onkin, että Kolin hotellinjohtajan tehtävä jäi niin lyhyeksi. Työ PKO:lla on ollut hyvin mielekästä, ja olin henkisesti valmistautunut jatkamaan vielä vuosia, Tolonen kertoo.

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari kertoo, että alustavana suunnitelmana on täyttää Bomban ja Kolin hotellien hotellinjohtajien paikat erillisinä tehtävinä. Hautasaari ei kuitenkaan sulje pois mahdollisuutta, että sopivan hakijan löydyttyä sama hotellinjohtaja vastaisi sekä Bomban että Kolin hotelleista.

– Haut käynnistyvät mahdollisimman pian, jo ensi viikolla. Tehtävät täytetään ensi vuonna.

Hän nostaa esiin erityisesti Tolosen roolin Bomban uudistuksissa.

– Halusimme uudistaa koko toimintakulttuurin Bomballa, eikä pelkästään investoida seiniin. Siinä olemme Pasin rooliin erittäin tyytyväisiä, Hautasaari sanoo.

Tolonen aloittaa työt Kainuussa vuoden alussa. Hänen uudet vastuualueet pitävät sisällään esimerkiksi Kajaanin ja Vuokatin hotelli- ja ravintolayksiköt. Kainuun pesti Toloselle kuin kotiinpaluu, koska hän työskenteli Osuuskauppa Maakunnassa ennen PKO:lle siirtymistään.

Kommentoi

Hae sivuilta