Julkaistu    |  Päivitetty 
Anu Saarelainen

Sastan takki palkittiin parhaana – tällä kertaa Englannissa

Voittoisa Mehto Pro 2.0 -takki. Risto Kuittinen Voittoisa Mehto Pro 2.0 -takki.

Sasta niittää edelleen mainetta. Englantilaisessa Shooting Awards -tapahtumassa Sastan Mehto Pro 2.0 -takki on voittanut kultaa metsästystakkien sarjassa. Metsästysalan tapahtumassa takille tuli kehuja kestävyydestä ja käytännöllisyydestä.

Mehto-takki on ollut Sastan toimitusjohtajan Juha Latvalan mukaan yrityksen tuotannossa jo pitkään, mutta sitä on kehitelty entistä paremmaksi.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Olen erittäin iloinen, että tällainen pitkän linjan tuote voitti. Mehän emme tee pikamuotia vaan käytännöllisiä vaatteita, jotka kestävät aikaa, Latvala sanoo.

Äskettäin Sastan Kaarna-housut voittivat Scandinavian Outdoor Award -palkinnon. Latvala uskoo, että palkinnoista on hyötyä sekä vientimarkkinoilla että kotimaassa.

– Kyllähän me tiedämme kertoa asiakkaillemme, että tuotteemme ovat hyviä, mutta kilpailuista saamme myös puolueettoman arvion tuotteistamme. Se lisää asiakkaidemme luottamusta, Latvala sanoo.

Viikonloppuna Sastalla päästiin jännittämään myös suomalaisen muotialan yhteisön, Fashion Finlandin, juhlagaalan palkintojen jakoa. Sasta oli ehdolla, kun valittiin Vuoden markkinointitekoa. Arvovaltainen raati arvioi kuitenkin parhaaksi kengistään tunnetun Minna Parikan Come Back 15 -juhlamalliston.

Sasta oli valittu palkintoehdokkaaksi juhlavuoden yhteistyömallistollaan. Sasta toteutti viime vuonna 50-vuotisjuhlansa kunniaksi viisi yhteistyömallistoa yhdessä muiden suomalaisen yritysten kanssa. Sarjassa oli viisi ehdokasta.

Kommentoi

Hae sivuilta