Julkaistu    |  Päivitetty 
Tuire Haverinen

Korona pakotti eristäytymään – Kohtavaaran yli 70-vuotias "Vaahteramäen Eemeli" otti ilon irti

Tommi Okkonen ja Oku-koira ottavat ilon irti koronan aiheuttamasta eristäytymisvelvoitteesta. Kuva on kuvakaappaus videosta. Tommi Okkonen ja Oku-koira ottavat ilon irti koronan aiheuttamasta eristäytymisvelvoitteesta. Kuva on kuvakaappaus videosta.

Suojellakseen ikääntyneitä koronavirukselta hallitus velvoitti yli 70-vuotiaat eristäytymään. Heillä on siis nyt paljon aikaa käsillään, mutta mitä tehdä sillä. Kohtavaaran suunnilla asuvan Tommi Okkosen vastaus oli laskea lumista liukumäkeä takapihalle.

– Lenkiltä tulimme, ja tuossa pyörin penkalla. Ajattelin, että käyn hakemassa liukurin ja lasken mäkeä. Ensimmäisellä kerralla hujautin niin kuuseen, että jalat olivat taivasta kohti, Vaahteramäen Eemeliksi itseään kuvaileva Okkonen toteaa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Laskukaverina ja karanteeninvartijana toimi espanjalainen vesikoira Oku.

– Se otti liukurin joka kerta ja lähti menemään, että tätä et ota, Okkonen naurahtaa.

Katso alla olevasta videosta, kuinka yli 70-vuotiaan iloittelu kotimäessä sujui. Ylä-Karjalan toimitukseen voi lähettää muitakin videoita ja kuvia, joissa poikkeustila on käännetty iloksi. Kuvia ja videoita voi laittaa toimituksen sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Media

Mervi Okkonen

Kommentoi

Hae sivuilta