Julkaistu    |  Päivitetty 
Marianne Haverinen

Nurmeksen iskelmätähti Mika Mäkkeli julkaisi esikoislevynsä – kunnianosoitus Kirkalle

Jo parikymmentä vuotta laulajan uraa tehnyt Mika Mäkkeli toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja julkaisi ensimmäisen levynsä. Kuva on otettu viime kesänä Tangomarkkinoiden finaalista. Henri Jokela Jo parikymmentä vuotta laulajan uraa tehnyt Mika Mäkkeli toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja julkaisi ensimmäisen levynsä. Kuva on otettu viime kesänä Tangomarkkinoiden finaalista.

Nurmeslainen iskelmälaulaja Mika Mäkkeli julkaisi viime viikolla ensimmäisen albuminsa Kirkkaimmat hetket. Levy on koottu edesmenneen Kirka Babitzinin kappaleista, ”kunnianosoituksena kovalle artistille”, kuten Mäkkeli kuvailee.

Mäkkeli valikoi levylle iskelmiä, joita ei ole juuri radiossa kuultu. Joukossa on myös pari klassikkoa, kuten yksi tunnetuimmista Kirkan kappaleista Surun pyyhit silmistäni.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Valitsin sellaisia kappaleita, joiden tekstit merkkaavat minulle todella paljon. On rakkaustarinoita, mutta myös surullisia tarinoita ja iloisia kappaleita, Mäkkeli kuvailee.

Ensimmäisen viikon aikana levy on kerännyt jo paljon kiitosta, ja ensimmäisen levyarvostelukin oli pelkkää positiivisuutta.

– Pitää kiittää ja kumartaa ihmisille, on tullut huikea palauteryöppy.

Mäkkeli miettii, että levynjulkaisun ajankohdassa koronakriisin keskellä on sekä hyvät että huonot puolensa.

– Ihmiset pystyvät nyt hyvin kotona kuuntelemaan ja keskittymään kappaleisiin, ja onhan tämä artisteille loistava mahdollisuus tehdä erilaisia live-juttuja netissä. Mutta totta kai harmittaa, kun haluaisi olla fyysisestikin läsnä paikalla. Kesän levynjulkaisukiertue on peruttu.

Levy on tällä hetkellä kuunneltavissa vain suoratoistopalveluissa, ja konkreettinen cd-levy on tarkoitus julkaista koronatilanteen hellitettyä.

Kommentoi

Hae sivuilta