Julkaistu 
Anu Saarelainen

Bomba kiinnostaa taas kävijöitä

Suojärven pitäjäseuran puheenjohtaja Eila Jahn esittelee käspaikan käyttöä. Anu Saarelainen Suojärven pitäjäseuran puheenjohtaja Eila Jahn esittelee käspaikan käyttöä.

Bomba talo on avannut ovensa uudistuneena. Parkkipaikat olivat jo heti avajaispäivänä täynnä, ja Bomban talon edustalla kiireisimmät odottivat Bomban taloon pääsemistä jo reilusti ennen avaamisaikaa.

Viikonloppu jatkui vilkkaana. Bomballa oli avajaisissa tarjolla runsaasti karjalaispainotteista ohjelmaa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Olen positiivisesti yllättynyt. Jatkoimme viikonloppuna aukioloaikoja, koska kysyntä oli niin iso, kertoo hotellinjohtaja Sanna Tenhunen.

Bomba kylpylöineen on ollut koronatilanteen vuoksi pitkään kiinni. Tenhusen mukaan aika on käytetty talon toimintojen kehittämiseen.

Täysiä parkkipaikkojen odotetaan olevan jatkossakin, sillä Pohjois-Karjalan Osuukauppa tavoittelee matkailijamäärän tuplaamista uusien yhteistyökumppaneidensa avulla. Uudenlaista tarjontaa PKO on kehitellyt yhdessä Suojärven pitäjäseuran ja Villi Pohjola oy:n kanssa.

– Pohjois-Karjalan matkailu ei nouse kuin yhteistyöllä ja terävällä tuotteistamisella. Nyt on niin paljon virtaa kintaassa, että odotukset ovat todella korkealla, sanoo PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä.
Karjalaisuus esillä

Tenhusen ideoinnin tuloksena Bombasta on tehty tapahtumataloa, joka on auki ympäri vuoden. Karjalaisuutta kokonaisuuteen tuo Suojärven pitäjäseura, jonka käsityönäyttely on tuotu ravintolan toiseen kerrokseen. Nykyinen näyttely on esillä lokakuulle saakka, mutta uusiakin ideoita karjalaisuuden esittelemiseksi on jo muhimassa.

– Otimme ilolla vastaan PKO:n uutisen tapahtumakeskuksesta ja pyynnön yhteistyöstä, sanoo pitäjäseuran puheenjohtaja Eila Jahn.

Kommentoi

Hae sivuilta