Julkaistu 
Marianne Haverinen

Vanhan kaupungintalon julkisivulle viimeisiä silauksia

Vanhalla kaupungintalolla tehdään tällä hetkellä pihakiveyksiä, ja syksyllä parkkialue saa asvaltin. Marianne Haverinen Vanhalla kaupungintalolla tehdään tällä hetkellä pihakiveyksiä, ja syksyllä parkkialue saa asvaltin.

Kauppalan talon eli vanhan kaupungintalon julkisivu alkaa pian olla kuosissan. Tällä hetkellä talon pihamaalla tehdään kiveystöitä ja rakennetaan uutta varastorakennusta. Syksyllä pihan paikoitusalueelle tulee vielä asvaltti.

– Nyt saadaan talo ulkopuolelta kuntoon, julistaa tekninen johtaja Pasi Parkkinen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Viime kesänä julkisivuun tehtiin näkyvimmät työt, kun talon ulkovuoraus uusittiin, vesikatto maalattiin ja taloon rakennettiin uusi kuisti.

Remontti on siirtynyt jo myös talon sisäpuolelle, jossa tutkitaan parhaillaan alapohjarakenteita. Talonrakennusmestari Jari Hartikainen kertoo, että parhaillaan talossa avataan lattioita.

– Katsotaan, miten laajoja lahovaurioita siellä on, ja otetaan lahot kohdat jo pois, Hartikainen kertoo.

Sisäremontin laajuuteen vaikuttavat lahovauroiden määrän lisäksi tulevat poliittiset päätökset siitä, mikä on kauppalan talon käyttötarkoitus.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Kun olin vähän nuorempi, haaveilin aika ajoin siitä, millaista olisi asua yksin. Kun näin sisustuslehdessä kauniin olohuoneen, päätin, että minulle tu...
Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...