Julkaistu 
Tuire Haverinen

Yleisömäärä yllätti – Rompepäivillä voidaan rikkoa lipunmyyntiennätys perjantaina

Tuure Sankari oli tyytyväinen siihen, kuinka ihmiset olivat lähteneet liikkeelle, mutta samaan aikaan mielessä pitäisi pitää varovaisuus koronaviruksen takia. Tuire Haverinen Tuure Sankari oli tyytyväinen siihen, kuinka ihmiset olivat lähteneet liikkeelle, mutta samaan aikaan mielessä pitäisi pitää varovaisuus koronaviruksen takia.

Kuhmon Mobilistien harrasteajoneuvo- ja rompemyyntitapahtuma Hyvärilässä näyttää ainakin perjantain osalta hyvältä. Tapahtuma on ollut käynnissä vasta muutaman tunnin, mutta rompetapahtumavastaava Matti Alatalo arvelee, että perjantailta voi tulla myyntiennätys lipunmyynnissä.

– Erittäin hyvältä näyttää. Olemme yllättyneitä yleisömäärästä, mutta tyytyväisiä. Sää on suhteellisen hyvä, ja monilla varmaan messupatouma purkautuu. Osa on voinut myös ajatella, ettei tule koronaviruksen takia lauantain ruuhkaan, mikä on erittäin hyvin ajateltu, Alatalo sanoo.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Tyytyväinen oli myös muun muassa aisakelloja kauppaava, oululainen Tuure Sankari. Ihmisiä oli hänen mukaansa hyvin liikkeellä, ja kauppaakin oli jo tehty parin ensimmäisen tunnin aikana.

– Hyvät ilmat, mukavia ihmisiä ja monenlaista tavaraa, mitä ei marketista saa, vaikka tilaisi. Ei tällaisia tuotemääriä ole muualla, ja täällä saa katsella rauhassa, ei ole kiirettä, Sankari listasi rompetapahtuman plussia.

Kankaanpääläiset Heta ja Janita Rajahalme kiittelivät tapahtuman tunnelmaa.

– Täältä voi löytyä kaikkea mielenkiintoista, mitä ei muualta löydä, parempi kuin kirpputorikierros. Ja jos ei muuta, niin metrilakut ainakin hommataan, Janita Rajahalme sanoi.

Rompepäivät jatkuvat Hyvärilässä sunnuntaihin asti.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...
Tajusin vasta tänään, että tämä kalenterihan menee ihan nurinperin ja väärinpäin. Olen tässä höpissyt koristeista ja joulunrauhasta ja kuusista ja tie...