Julkaistu 
Tuire Haverinen

Poliisi tutkii Nurmeksessa tapon yritystä ja tuhotyötä

Poliisi tutkii Nurmeksessa tapon yritystä ja tuhotyötä Marianne Haverinen

Poliisi sai keskiviikkoiltana noin vartin yli kahdeksan hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, että Itäkaupungissa Kyrönrannankadulla on lyöty miestä teräaseella rivitalon pihassa. Paikalla lähti poliisin ja ensihoidon yksiköitä, jotka huomasivat, että tapahtumapaikalla oli henkilöauto tulessa. Paikalle saapunut pelastuslaitoksen henkilöstö sai autopalon sammutettua nopeasti, eikä tuli päässyt leviämään vieressä olevaan rakennukseen.

Tutkinnassa ilmeni, että noin 30-vuotiasta paikkakuntalaista miestä oli lyöty teräaseella useita kertoja vartaloon. Paikalla olleet sivulliset olivat ottaneet teosta epäillyn, noin 50-vuotiaan joensuulaismiehen kiinni tapahtumapaikalla.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Poliisi tutkii teräaseella tapahtunutta lyömistä tapon yrityksenä ja auton tulipaloa tuhotyönä. Tapon yrityksen uhri on toimitettu sairaalahoitoon.

Poliisi pyytää alueen kansalaisilta tapahtumaan liittyviä havaintoja ja vihjeitä. Juuri ennen tapahtumia hopeanvärinen Nissan 350Z ja sininen Mitsubishi Carisma ovat ajaneet Kyrönrannankatua pitkin peräkkäin. Autojen liikkeillä voi olla merkitystä tapausten selvittämisessä. Kyseinen Nissan 350Z on tapahtumassa palanut henkilöauto.

Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon 0295 415 455 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kommentoi

Hae sivuilta