Julkaistu 
Henri Jokela

Marko Peiposelle 11 vuoden tauon jälkeen kyykän SM-kulta – "Ihan piti tuulettaa"

Marko Peiponen voitti SM-kultaa lauantaina Imatralla. Kuva on Porokylän kentältä Nurmeksesta. Arkistokuva: Henri Jokela Marko Peiponen voitti SM-kultaa lauantaina Imatralla. Kuva on Porokylän kentältä Nurmeksesta.

Nurmeksen Kyykkäseuran Marko Peiponen heitti suomenmestariksi kyykän henkilökohtaisen pelin SM-kilpailuissa Imatralla lauantaina. Hän heitti tuloksen 27.

Peiponen on kultamitalista luonnollisesti iloinen. Viimeksi hän on juhlinut henkilökohtaisen pelin SM-kultaa 11 vuotta sitten.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Ihan piti tuulettaa. Tämä oli minulle neljäs suomenmestaruus tässä pelimuodossa. Peli sujui hyvin, ei tullut huteja, Peiponen sanoo.

Voitto vaati kuitenkin myös hieman dramaattisia käänteitä, kun vastustajan heiton seurauksena yksi Peiposen omista kyykkämailoista kimposi ja osui Peiposen silmälasien linssiin.

– Silmäkulmaan tuli vekki, ja silmälasien linssi irtosi kokonaan. Siinä tuli vähän taukoa, kun laseja korjailtiin, mutta onneksi se ei vaikuttanut peliin. Linssit olivat loppupelin ajan mutkalla. Kyllähän se tietysti säikäytti, Peiponen kertaa kisaviikonlopun tapahtumia.

Nurmeslaismenestystä henkilökohtaisen pelin SM-kilpailuissa täydensi Rauli Peiposen neljäs sija tuloksella 24.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Kun olin vähän nuorempi, haaveilin aika ajoin siitä, millaista olisi asua yksin. Kun näin sisustuslehdessä kauniin olohuoneen, päätin, että minulle tu...
Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...