Julkaistu 
Tuire Haverinen

Hyvärilän kenttä täyttyi autoista drive-in-elokuvassa – "Äärimmäisen hyvä idea"

Drive-in-elokuvaa saapui katsomaan noin 120 autokuntaa. Tuire Haverinen Drive-in-elokuvaa saapui katsomaan noin 120 autokuntaa.

Hyvärilän ruohokentän valtasivat lauantai-iltana autot, kun autokunnat saapuivat seuraamaan jo perinteeksi muodostunutta drive-in-elokuvaa. Vaikka rokkaaminen ja varsinainen Drive-in & Rock -tapahtuma jäivät tänä vuonna välistä koronaviruksen takia, Hyvärilä päätti kuitenkin järjestää drive-in-elokuvan osana 40-vuotisjuhlavuottaan.

Elokuvaksi valikoitui Poliisin poika, jota katsomaan saapui noin 120 autokuntaa. Keskimäärin drive-in-elokuvaa on yleensä ollut seuraamassa parisen sataa autoa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Porukkaa tuli ihan kivasti, ja mukana oli ensikertalaisiakin. Se on aina mukavaa. Monelle oli kiva yllätys, että elokuva oli ilmainen. Moni olisi halunnut maksaa, mutta sanoimme, että ensi vuonna sitten, naurahtaa Hyvärilän myynti- ja markkinointipäällikkö Anu Tirkkonen.

Nurmeksesta kotoisin olevalle, kuopiolaiselle Seppo Porokalle drive-in-elokuva tapahtumana oli tuttu, sillä elokuvaa katsomassa on tullut käytyä useamman kerran.

– Tämä tapahtuma ja paikka ovat kivoja ja idea on äärimmäisen hyvä. En tiedä, onko missään muualla Suomessa tällaista. Elokuvaa en ole nähnyt aiemmin, mutta sehän on yleensä ollut sivuseikka.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Kun olin vähän nuorempi, haaveilin aika ajoin siitä, millaista olisi asua yksin. Kun näin sisustuslehdessä kauniin olohuoneen, päätin, että minulle tu...
Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...