Julkaistu 
Anu Saarelainen

Kaupunki ja PKO vaihtavat maa-alueita – Bomballe suunnitteilla uusia investointeja

Esisopimuksen mukaan PKO:lle on siirtymässä Kalevanhoviin, kylpylään ja Tuulentiehen rajoittuva alue. Alueella sijaitsee kesäteatteri. Marianne Haverinen Esisopimuksen mukaan PKO:lle on siirtymässä Kalevanhoviin, kylpylään ja Tuulentiehen rajoittuva alue. Alueella sijaitsee kesäteatteri.

Nurmeksen kaupunki ja Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) aikovat vaihtaa maa-alueita Bomban matkailualueella. Vaihdossa PKO:n omistukseen siirtyisi kylpylän, Tuulentien ja Kalevanhovin välinen alue ja kaupungille tontteja Esa Timosen tie varresta.

Uusista omistusjärjestelyistä on laadittu esisopimus, jonka voimassaoloaika on viisi vuotta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Toteutuessaan järjestelyt mahdollistavat merkittäviä investointeja Bomban alueelle, kertoo PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä.

Hän ei vielä kerro, minkälaisista investoinneista on kysymys, mutta lisärakentamista on suunnitteilla. Vielä ei ole tiedossa, tarvitaanko PKO:n suunnittelemiin investointeihin kaavamuutosta, mutta kaupunki ja PKO selvittelevät asiaa yhdessä.

Nurmeksen kaupunkirakennelautakunta ja kaupunginhallitus ovat jo hyväksyneet maanomistusjärjestelyjä koskevan esisopimuksen. Kaupunginhallitus on antanut kaupunginjohtaja Asko Saatsille ja hallintojohtaja Riikka Borenille valtuudet allekirjoittaa esisopimus kaupungin puolesta. Varsinainen maanvaihto ja kiinteistökauppa ovat valtuuston ratkaistavia asioita.

Maanomistusjärjestelyt on tarkoitus toteuttaa maanvaihtona ilman rahallista maksua.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Kun olin vähän nuorempi, haaveilin aika ajoin siitä, millaista olisi asua yksin. Kun näin sisustuslehdessä kauniin olohuoneen, päätin, että minulle tu...
Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...