Julkaistu 
Henri Jokela

Bomban sataman tankkausasema ahkerassa käytössä – "Varsinkin kauempaa tuleville matkailijoille ehdoton"

Bomban sataman polttoainejakelupiste on tärkeä veneilijöille. Henri Jokela Bomban sataman polttoainejakelupiste on tärkeä veneilijöille.

Viime vuoden keväänä käyttöön saatu Bomban sataman polttoaineenjakelupiste on ollut ahkerassa käytössä. PKO:n vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen kertoo, ettei jakelupisteen ajateltu etukäteen olevan kovin ruuhkainen.

– Tietoisuus jakelupisteestä on levinnyt, ja sitä mukaa käyttäjämäärätkin ovat vilkastuneet, ja varmasti sitä mukaa kun tieto leviää, käyttö vilkastuu edelleen. Jakelupisteen käyttäjämäärät ovat olleet nousussa myös, kun Bomba koronarajoitusten jälkeen avattiin, Härkönen sanoo.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Veneilyharrastaja Jarmo Hassinen kertoo, että veneilijät ovat iloisia tankkausasemasta.

– Sen verran kuin mitä me on veneilty, niin käytämme kyllä tankkauspalvelua, ja niin käyttää moni muukin veneilijä kenen kanssa olen jutellut, Hassinen sanoo ja jatkaa, että varsinkin kiinteätankillisia veneitä asema palvelee hyvin.

Hassinen toteaa, että Bomban tankkausasema on varsinkin kauempaa tulevia matkailijoita ajatellen ehdoton.

– Ei sellaista venettä ole, millä täällä asti voi tankkaamatta käydä.

Venematkailussa olisi Hassisen mukaan kuitenkin vielä petrattavaa. Veneilijöille pitäisi olla tarjolla palveluja.

– Savo on meitä edellä siinä. Jos ajatellaan vaikka Tahkoa, palveluja on enemmän tarjolla heti rannassa. On rantapaikkaa, ravintolaa ja tankkausasemaa. Toki meillä on Bomba, mutta se ei ole ollut auki ihan niin hyvin. Mahtaakohan puoletkaan veneilijöistä tulla sulkujen läpi Pieliselle asti, Hassinen pohtii.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Kun olin vähän nuorempi, haaveilin aika ajoin siitä, millaista olisi asua yksin. Kun näin sisustuslehdessä kauniin olohuoneen, päätin, että minulle tu...
Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...