Julkaistu 
Marianne Haverinen

Siun soten alueella kolme uutta koronatartuntaa – maskisuositusta odotellaan

Kaikkiaan Siun soten alueella on ollut 32 koronavirustartuntaa. Nurmes ei ole edelleenkään THL:n kartalla yli viiden tartunnan joukossa. Marianne Haverinen Kaikkiaan Siun soten alueella on ollut 32 koronavirustartuntaa. Nurmes ei ole edelleenkään THL:n kartalla yli viiden tartunnan joukossa.

Siun soten toiminta-alueella on vahvistettu kolme uutta koronatapausta viikonlopun aikana. Kaikkiaan tapauksia on varmistunut tähän mennessä 32.

Siun sote pitää todennäköisenä, että THL:n antama suositus kasvomaskien käytöstä laajenee Siun soten toiminta-alueelle tämän viikon aikana.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– THL päivittää maskisuosituskartan muistaakseni aina puolivälissä viikkoa. Uskoisin, että se on päivitetty viimeistään torstaiaamuun mennessä, arvioi Siun soten terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialuejohtaja Sirpa Kaipiainen.

Kriteerinä maskisuositukselle on, että sairaanhoitopiirin alueella on esiintynyt koronatartuntoja viimeisen kahden viikon aikana. Suositus koskee esimerkiksi joukkoliikennettä.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Kun olin vähän nuorempi, haaveilin aika ajoin siitä, millaista olisi asua yksin. Kun näin sisustuslehdessä kauniin olohuoneen, päätin, että minulle tu...
Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...