Julkaistu 
Henri Jokela

Vihdin vahvin nainen – Laura Siivola lopettaa kilpailu-uransa huipulla

Laura Siivola on Vihdin vahvin nainen. Kuva viime vuodelta, kun Siivola valittiin vuoden 2018 liikuttajaksi Nurmeksessa. Arkistokuva: Heikki Rissanen Laura Siivola on Vihdin vahvin nainen. Kuva viime vuodelta, kun Siivola valittiin vuoden 2018 liikuttajaksi Nurmeksessa.

Nurmeslainen voimanainen Laura Siivola on Vihdin vahvin nainen. Siivola voitti tittelin viime lauantaina Vihdissä käydyssä kilpailussa.

– Kisat menivät hyvin. Oli koko ajan hyvä ja luottavainen fiilis. Kilpailu oli loppuun asti tiukka, olin toiseksi sijoittuneen kanssa tasapisteissä vielä ennen viimeistä lajia, Siivola kertoo.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kilpailussa lajeina olivat tukkipunnerrus 40 kilon tukilla, farmarikävely, jossa molemmissa käsissä on 50 kilon painot, etupito kahdeksan kilon kahvakuulalla, maastaveto 120 kilon painoilla sekä 55 kilon säkkien kantaminen.

Vihdin kisoihin valmistautumisesta Siivola naurahtaa, ettei tällä kertaa valmistautunut koitokseen mitenkään, sillä kilpailu oli Siivolan kilpailu-uran viimeinen.

– Jään nyt niin sanotusti eläkkeelle kilpailuhommista. Ensimmäisen kerran valmistauduin kisaan lepäämällä. En tehnyt mitään ennakkotreeniä, vaan ihan peruskuntoa ja kävin ulkoilemassa, Siivola sanoo.

Siivolan kilpailu-ura voima-areenoilla on nyt taputeltu, ja on aika keskittyä muihin asioihin.

– Urheilua on nyt seitsemän vuotta tehty, ja tähän on hyvä lopettaa. Meriittejä on kertynyt ihan riittävästi. Huipullehan on aina kiva lopettaa! Siivola naurahtaa ja jatkaa, että nyt on aika panostaa perheen ja itsensä hyvinvointiin.

– Perhe on itselle täysin ykkössijalla, Siivola päättää.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Kun olin vähän nuorempi, haaveilin aika ajoin siitä, millaista olisi asua yksin. Kun näin sisustuslehdessä kauniin olohuoneen, päätin, että minulle tu...
Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...