Julkaistu 
Anu Saarelainen

Kyykässä taas menestystä – Nurmeksen Kyykkäseuralle toinen perättäinen SM-kulta joukkuekisassa

Nurmeksen Kyykkäseuran voittoisaan joukkueeseen kuuluivat Ari Kautto, Marko Peiponen, Reima Peiponen ja Rauli Peiponen. Sanni Peiponen Nurmeksen Kyykkäseuran voittoisaan joukkueeseen kuuluivat Ari Kautto, Marko Peiponen, Reima Peiponen ja Rauli Peiponen.

Nurmeksen kyykkämiesten menestys jatkuu. Viikonloppuna Helsingissä pelatuissa joukkueiden SM-kilpailuissa Nurmeksen Kyykkäseuran joukkue saavutti toisen perättäisen SM-kultansa. Aiemmin kesällä nurmeslainen Marko Peiponen saavutti SM-kultaa yksilökilpailussa.

Joukkuekilpailuun osallistui 16 joukkuetta. Nurmeksen voittoisassa joukkueessa pelasivat Marko Peiposen lisäksi Ari Kautto, Reima Peiponen ja Rauli Peiponen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Nurmeksen joukkue kohtasi alkuerässä Kylmäkosken ja Varsinais-Suomen joukkueet sekä Tampereen kolmosjoukkueen. Puolivälierässä Nurmes pudotti Oulun ykkösjoukkueen ja välierässä taipui Karjalan Sivistysseura. Loppukilpailussa vastaan astui jälleen Kylmäkosken Kyykkä.

Finaali oli jännittävä ja tasainen. Kylmäkosken joukkueessa pelaa Veli-Pekka Ehoniemi, joka Marko Peiposen mukaan on Suomen parhaita pelaajia.

– Pirkkolan urheilupuiston kenttä on tosi hyvä, ja siellä tehdään hyviä tuloksia, Peiponen sanoo.

Joukkuekilpailun lisäksi Pirkkolan urheilupuistossa pelattiin yksilöpelit sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantain kisassa Marko Peiponen sijoittui neljänneksi miesten mestaruussarjassa. Myös Rauli Peiponen, Reima Peiponen ja Ari Kautto olivat kymmenen parhaan joukossa.

Myös sunnuntaina Boris Karppelan muistokilpailussa Marko Peiponen oli neljäs. Ari Kautto nappasi kolmannen sijan. Junioreissa Marko Peiposen tytär Sanni Peiponen voitti alle 10-vuotiaiden sarjan. Alle 15-vuotiaissa voiton vei Nurmeksen Kyykkäseuraa edustava Ilari Apell.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Kun olin vähän nuorempi, haaveilin aika ajoin siitä, millaista olisi asua yksin. Kun näin sisustuslehdessä kauniin olohuoneen, päätin, että minulle tu...
Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...