Julkaistu 
Anu Saarelainen

Jussi Makkosen ja Nazig Azezianin multimediakonsertti ehdokkaana kansainvälisessä kilpailussa – "Olemme kovassa seurassa"

Nazig Azezianin ja Jussi Makkosen multimediakonsertin videoissa nähdään pohjoiskarjalaisia maisemia. Marko Haapalehto Nazig Azezianin ja Jussi Makkosen multimediakonsertin videoissa nähdään pohjoiskarjalaisia maisemia.

Nurmeksessa asuvan sellistin Jussi Makkosen ja pianisti Nazig Azezianin Sibelius Inspiration -konsertti on valittu kansainvälisen YAMawards-kilpailun (The Young Audiences Music Awards) finaaliin.

Vuosittain järjestettävä YAMawards palkitsee innovatiivisia, luovia ja ammattimaisia konserttikokonaisuuksia, jotka inspiroivat ja innostavat nuorta yleisöä eri puolilla maailmaa. Kilpailun järjestää JM International, joka on maailman tunnetuin nuorille suunnattua musiikkia tukeva organisaatio.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Kyllä tämä ehdokkuus tuntuu tosi isolta asialta. Olen seurannut kilpailua vuosien ajan ja ajatellut, että olisipa hienoa olla siinä itsekin mukana. Olemme kovassa seurassa, Makkonen sanoo ja kertoo, että hänen tietääkseen kilpailussa ei aiemmin ole ollut mukana suomalaisia pienyhtyeitä.

Makkonen on iloinen myös siitä, että ehdokkuuden kautta saadaan levitettyä maailmalle kuvaa Pohjois-Karjalasta.

– Videoilla on esillä pohjoiskarjalaista luontoa ja suomalaista kulttuuria. Videot on kuvattu pääasiassa Pohjois-Karjalassa, hän sanoo.

Sibelius Inspiration -multimediakonsertti on ehdolla Paras pienyhtye ja Yleisön suosikki -kategorioissa. Voittajien valinta tapahtuu palkintojenjakotilaisuudessa 20. lokakuuta. Tilaisuus striimataan suorana YAMawards -nettisivuilla ja Facebookissa. Paras pienyhtye -kategorian voittajan valitsee tuomaristo, mutta yleisö voi äänestää finalisteista suosikkiaan YAMawards -nettisivuilla.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Kun olin vähän nuorempi, haaveilin aika ajoin siitä, millaista olisi asua yksin. Kun näin sisustuslehdessä kauniin olohuoneen, päätin, että minulle tu...
Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...