Julkaistu 
Anu Saarelainen

Henry Määttä vaihtaa "seuraa"

Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa Henry Määttä sai komean äänisaaliin kristillisdemokraattien riveissä. Kuva on vaalivalvojaisista. Anu Saarelainen Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa Henry Määttä sai komean äänisaaliin kristillisdemokraattien riveissä. Kuva on vaalivalvojaisista.

Kaupunginvaltuutettu Henry Määttä on eronnut kristillisdemokraattisesta puolueesta. Hän kertoo hakevansa perussuomalaisten jäsenyyttä. Määtän mukaan puolueen vaihtamiseen ei liity mitään dramatiikkaa eikä erimielisyyksiä puolueen linjasta.

– Olen edelleen demokraattinen kristitty. Ei perussuomalaisten ja kristillisdemokraattien ero ole kovin suuri, Määttä sanoo.  

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Hän vertaa puolueen vaihtoa urheilun puolelta seuran vaihtamiseen.

– Olen ollut puolueen jäsen kymmenen vuotta. En ajattele niin, että ihmisen pitäisi betonoitua yhteen puolueeseen. Olen tehnyt elämässäni muitakin irtiottoja, tämä on yksi irtiotoista, hän sanoo.

Perussuomalaiset on Määtälle varsin tuttu puolue, sillä hänen isänsä Urpo Määttä on ollut pitkään puolueen jäsen.

Määttä on Nurmeksen kaupunginvaltuuston kolmas varapuheenjohtaja ja KD:n piirihallituksen varapuheenjohtaja. Viime vuoden eduskuntavaaleissa hän keräsi puolueelleen yli 600 ääntä.

Kommentoi

Hae sivuilta