Julkaistu 
Anu Saarelainen

Maistuva maaseutu -yritys löytyy Valtimolta

Puukarin Pysäkin Anni Korhonen on saanut jälleen tunnustusta. Anu Saarelainen Puukarin Pysäkin Anni Korhonen on saanut jälleen tunnustusta.

Majatalo Puukari Pysäkki ja sen yrittäjä Anni Korhonen on saanut uuden tunnustuksen. Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset on valinnut Puukarin Pysäkin Maistuva maaseutu -yritykseksi. Tunnustus on maakunnallinen.

Perusteluina valinnalle on se, että Puukarin Pysäkki on tunnettu puhtaasta lähi- ja luomuruuastaan, karjalaisesta ruokaperinteestään sekä hyvästä palvelustaan. Luomun käyttöaste on yli 90 prosenttia. Yritys vaalii karjalaisia perinteitä innovatiivisesti tehden hyvää yhteistyötä muiden yritysten kanssa. Matkailupaketeista tunnetuin on Majatalosta majataloon -retket, jotka kiinnostavat erityisesti kansainvälisiä matkailijoita. Tämän vuoden aikana on käynnistynyt myös Kaks Korhoskaa -verkkokurssit, joissa opetellaan leipomaan ruisleipää, karjalanpiirakoita, ruokaa villiyrteistä ja muita perinneruokia.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Tietysti on hienoa, että huomioidaan. Arvostan kovasti Maa- ja kotitalousnaisia järjestönä, Korhonen sanoo.

Hänen mielestään tärkeää on se, että järjestö edistää maaseudun naisyrittäjyyttä.

– Järjestö on aikaansa edellä. Se on asiantuntija siinä, miten monipuolisesti maaseudulla voi elää ja yrittää, Korhonen sanoo.

Puukarin Pysäkin tunnustus julkistettiin lauantaina Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskuksessa Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten edustajakokouksen yhteydessä.

 

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Minulla on aina ollut useita mielenkiinnonkohteita. Teatteri, lukeminen, kielet, kirjoittaminen ja ruoanlaitto, muutaman mainitakseni. Kuullessani uud...
Minusta jokaisen pitäisi edes joskus viettää ihan oikeaa lomaa. Ei siis niin, että on suunnitellut viikon täyteen grillijuhlia, veneretkiä ja mökkioly...
Olisi hienoa, jos kuntavaaleissa ennakkoon äänestäneiden nurmeslaisten määrä ennustaisi myös lopullista äänestysvilkkautta, Nurmes kun on takavuosina ...