Julkaistu 
Risto Kuittinen

Pikkujoulut hissukseen – "Pikkujoulu-perinteeseen on tulossa katkos"

Myynti- ja markkinointipäällikkö Anu Tirkkonen koristeli Hyvärilän rantasaunaa pikkujoulukuntoon perjantaina. Tuire Haverinen Myynti- ja markkinointipäällikkö Anu Tirkkonen koristeli Hyvärilän rantasaunaa pikkujoulukuntoon perjantaina.

Pikkujoulukausi on muovautumassa hyvin erilaiseksi edellisvuosiin verrattuna, kiitos koronaviruspandemian. Pikkujoulushow’n peruunnuttua monen pikkujoulusuunnitelmilta putosi pohja, ja korvaavien suunnitelmien laadinta alkoi.

Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskuksessa pienempien työporukoiden pikkujouluja on jo päästy järjestämään.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Hiljaisempaa on ollut tähän saakka, mutta viime viikolla kysyntä alkoi olla jo kiihtymään päin. Osalla on ollut koronan vuoksi tyhy-päiviä käyttämättä, ja niitä voidaan nyt järjestää osittain pikkujoulun nimellä, kertoo Hyvärilän myynti- ja markkinointipäällikkö Anu Tirkkonen.

Break Sokos Hotel Bomban hotellinjohtajan Sanna Tenhusen mukaan tälle pikkujoulukaudelle leimaavaa on, että yritykset ovat kautta linjan päättäneet järjestää jotakin muuta kuin perinteiset pikkujoulut. Bomballa ollaankin jo käännetty katseet pitkälle ensi vuoteen. Bomballa on kuitenkin satsattu ohjelmaan tällekin syksylle, sillä lauantaina Bomban talolla järjestetään Maria Ylipään konsertti.

Nurmeslaiset työnantajat ovat nihkeitä pikkujoulujen järjestämiselle tänä vuonna, mutta korvaavia tapahtumia suunnitellaan.

– Valitettavasti on päätetty, ettei järjestetä pikkujouluja. Yhteinen jouluruokailu on tarkoitus järjestää, kertoo Rakennusliike Mustosen toimitusjohtaja Pekka Mustonen.

Pielispakarilla on ollut tapana juhlistaa päättyvää vuotta koko henkilöstön kesken.

– Tämän vuoden osalta on linjattu, että ei järjestetä yhteistä kokoontumista. Pikkujoulu-perinteeseen on tulossa katkos, kertoo Pielispakarin varatoimitusjohtaja Heli Kuvaja.

– Yhteistä aikaa ei kuitenkaan unohdeta. Mietitään, pidetäänkö korvaava tapahtuma sitten ensi vuonna, esimerkiksi ennen kesälomakautta, Kuvaja pohtii.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Kun olin vähän nuorempi, haaveilin aika ajoin siitä, millaista olisi asua yksin. Kun näin sisustuslehdessä kauniin olohuoneen, päätin, että minulle tu...
Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...