Julkaistu    |  Päivitetty 
Henri Jokela

Pielisen Kalajaloste ja Äksyt Ämmät palkittiin

Pielisen Kalajaloste oy sai palkinnoksi kunniakirjan lisäksi Mervi Patrosen valmistaman pystin. Pielisen Kalajaloste oy sai palkinnoksi kunniakirjan lisäksi Mervi Patrosen valmistaman pystin.

Pielisen Kalajaloste palkittiin Pohjois-Karjalan ely-keskuksen maakunnallisella ympäristöpalkinnolla. Myös Majatalosta majataloon -tuotteiden yritysrypäs ja Äksyt Ämmät -verkkokauppa palkittiin biosfäärialueen palkinnolla. Palkinnot jaettiin virtuaalisesti torstaina.

Pielisen Kalajaloste sai palkinnon pitkäaikaisesta työstä kotimaisen järvikalan arvostuksen ja käytön edistämisestä sekä kalavesien parantamisesta. Palkintoperusteissa muistutettiin, että Pielisen Kalajaloste tuo myös työtä kalastajille.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Majatalosta majataloon -yritysrypäs ja Äksyt Ämmät palkittiin edelläkävijyydestä kestävän ja vastuullisen matkailun alalla. Palkintoperusteissa todetaan, että Majatalosta majataloon ja Äksyt Ämmät ovat uskoneet kestävän kehityksen vetovoimaan jo ennen kuin siitä tuli laajemmin tunnettua.

Vuosittain jaettavat ympäristöpalkinnot myönnetään toimijoille, jotka toimivat esimerkillisesti ja omaehtoisesti ympäristön hyväksi. Pohjois-Karjalan ely-keskus on jakanut palkintoa vuodesta 2010, sitä ennen palkinnon jakoi Pohjois-Karjalan ympäristökeskus. Yhteensä palkintoja on jaettu jo 19 kertaa.

 

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Kun olin vähän nuorempi, haaveilin aika ajoin siitä, millaista olisi asua yksin. Kun näin sisustuslehdessä kauniin olohuoneen, päätin, että minulle tu...
Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...