Julkaistu    |  Päivitetty 
Henri Jokela

Pielisen Kalajaloste ja Äksyt Ämmät palkittiin

Pielisen Kalajaloste oy sai palkinnoksi kunniakirjan lisäksi Mervi Patrosen valmistaman pystin. Pielisen Kalajaloste oy sai palkinnoksi kunniakirjan lisäksi Mervi Patrosen valmistaman pystin.

Pielisen Kalajaloste palkittiin Pohjois-Karjalan ely-keskuksen maakunnallisella ympäristöpalkinnolla. Myös Majatalosta majataloon -tuotteiden yritysrypäs ja Äksyt Ämmät -verkkokauppa palkittiin biosfäärialueen palkinnolla. Palkinnot jaettiin virtuaalisesti torstaina.

Pielisen Kalajaloste sai palkinnon pitkäaikaisesta työstä kotimaisen järvikalan arvostuksen ja käytön edistämisestä sekä kalavesien parantamisesta. Palkintoperusteissa muistutettiin, että Pielisen Kalajaloste tuo myös työtä kalastajille.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Majatalosta majataloon -yritysrypäs ja Äksyt Ämmät palkittiin edelläkävijyydestä kestävän ja vastuullisen matkailun alalla. Palkintoperusteissa todetaan, että Majatalosta majataloon ja Äksyt Ämmät ovat uskoneet kestävän kehityksen vetovoimaan jo ennen kuin siitä tuli laajemmin tunnettua.

Vuosittain jaettavat ympäristöpalkinnot myönnetään toimijoille, jotka toimivat esimerkillisesti ja omaehtoisesti ympäristön hyväksi. Pohjois-Karjalan ely-keskus on jakanut palkintoa vuodesta 2010, sitä ennen palkinnon jakoi Pohjois-Karjalan ympäristökeskus. Yhteensä palkintoja on jaettu jo 19 kertaa.

 

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

18 ikävuotta, vastuullinen ja itsenäinen? Vai jotain aivan muuta? Aikuisuus on yleinen, mutta varsin abstraktiksi jäänyt käsite kielessämme. Päädyin p...
Olen tällä hetkellä ikään kuin lomalla. Minulla on kyllä vielä muutama päivä etäluentoja ennen virallista pääsiäislomaa, mutta ajatukseni ovat jo loma...
Yksinäisyys on aihe, josta en kovin mielelläni kirjoittaisi. Se tuntuu liian raskaalta ja, no, yksityiseltä asialta. Olisi ehkä helpompaa kirjoittaa e...