Julkaistu    |  Päivitetty 
Tuire Haverinen

Minun talveni – Nappaa talvinen kuva ja lähetä se Ylä-Karjalan ja Lieksan Lehden talvikuvakisaan

Ylä-Karjala ja Lieksan Lehti järjestävät yhteisen talvikuvakisan. Kuvituskuva. Arkistokuva: Risto Kuittinen Ylä-Karjala ja Lieksan Lehti järjestävät yhteisen talvikuvakisan. Kuvituskuva.

Onko talvesi lumileikkejä, pulkkamäen riemua ja hiihdon hurmaa? Vai siemailetko ennemmin kuumaa kaakaota nauttien talven sinisestä hetkestä? Kuuluipa talveesi sitten jokin näistä tai aivan joku muu asia, nyt kannattaa tarttua kameraan ja kuvata se. Ylä-Karjala ja Lieksan Lehti järjestävät nimittäin yhteisen talvikuvakisan Minun talveni.

Kisa alkaa tänään tiistaina, ja kuvausaikaa on maanantaihin 1. helmikuuta asti. Kilpailuun otetaan mukaan kaikki Lieksan ja Nurmeksen alueella otetut talviset kuvat, mutta jokainen kuvaaja voi osallistua kisaan vain yhdellä kuvalla. Kuvan pitää myös olla julkaisematon, eli sitä ei saa jakaa etukäteen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa suurille yleisöille, jotta äänestäjät katsoisivat kuvia mahdollisimman tuorein silmin. Kuvalle voi keksiä myös nimen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kilpailuun osallistuvan kuvan voi lähettää Ylä-Karjalan toimituksen sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Laita viestin otsikoksi Minun talveni -talvikuvakisa. Liitä viestiin myös nimesi ja yhteystietosi.

Kilpailukuvan tulee olla käsittelemätön jpg-kuva ja mielellään noin megan kokoinen tai isompi, jotta sen julkaisu paperilehdessä onnistuu laadun kärsimättä.

Ylä-Karjalan ja Lieksan Lehden toimituksista koottu raati valitsee lähetetyistä kuvista yhdeksän parasta loppukilpailuun. Valitut otokset julkaistaan lehtien yhteisessä Pielisen talvi 2021 -lehdessä 18. helmikuuta. Kisan voittaja valitaan yleisöäänestyksellä.

Kuvakisan voittaja palkitaan sadan euron lahjakortilla valitsemaansa paikalliseen liikkeeseen. Äänestäneiden kesken arvotaan lehtien tuotepalkintoja.

Kilpailuun lähetettyjä kuvia voidaan julkaista Ylä-Karjalan ja Lieksan Lehden paperilehdessä, nettisivuilla ja some-tileillä ilman erillistä korvausta.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Kun olin vähän nuorempi, haaveilin aika ajoin siitä, millaista olisi asua yksin. Kun näin sisustuslehdessä kauniin olohuoneen, päätin, että minulle tu...
Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...