Julkaistu 
Tuire Haverinen

Rokotukset käyntiin Nurmeksen hoivakodeissa – "Olen aina ottanut kaikki rokotteet"

Raija Joffel oli Kyrölässä ensimmäinen asukas, joka sai koronarokotteen. Pistäjänä toimii palveluvastaava Tuula Nevalainen. Tuire Haverinen Raija Joffel oli Kyrölässä ensimmäinen asukas, joka sai koronarokotteen. Pistäjänä toimii palveluvastaava Tuula Nevalainen.

Nurmeksessa on nyt saatu myös ikäihmisten koronarokotukset hoivakodeissa käyntiin. Kyrölässä ensimmäisenä rokotettiin perjantaina yhden aikaan iltapäivällä Raija Joffel.

– Ihan hyvältä tuntui. Olen aina ottanut kaikki rokotteet, joten en epäröinyt tämänkään ottamista, Joffel totesi piikityksen jälkeen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Hänen mukaansa kenenkään ei kannattaisi epäröidä rokotteen ottamista.

– Että ei tule kipeäksi. Minun poikanikin saa tänään rokotteen Helsingissä, Joffel kannusti rokotteen ottamiseen.

Kyrölässä rokotettiin perjantaina myös henkilökuntaa, ja rokotukset jatkuvat palveluesimies Anne Nurmikannan mukaan koko viikonlopun.

– Viikonlopun aikana saamme varmaan henkilökunnasta rokotettua kaikki, jotka vain ovat töissä, sekä asukkaat, jos he vain ovat terveitä. Sitten kolmen viikon päästä uusi kierros, Nurmikanta kertoo.

Nurmikannan mukaan Kyrölässä rokotetta ollaan ottamassa todella paljon, mutta aivan kaikille sitä ei pistetä.

– Hyvin tulee rokotettua, ja asukkaat ja heidän omaiset ovatkin jo kovasti kyselleet rokottamisesta, sen aikatauluista ja siitä, onko rokotteesta ollut haittavaikutuksia. Samoja kysymyksiä, mitä yleisestikin on ollut esillä.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Kirjailija Juha Itkonen puhui äskettäisessä lehtihaastattelussa (Helsingin Sanomat 12.2.) lapsiperheen arjesta sävyssä, joka suuresti ilahdutti kuuden...
Kun ihmiset kuulevat minun opiskelevan yliopistossa, he usein alkavat romantisoida omia yliopistoaikojaan. Monet tuntuvat nauttivan nuoruuden nostalgi...
Kun olin vähän nuorempi, haaveilin aika ajoin siitä, millaista olisi asua yksin. Kun näin sisustuslehdessä kauniin olohuoneen, päätin, että minulle tu...