Julkaistu    |  Päivitetty 

Drive-in & Rock siirtyy kokonaan Hyvärilään – Uutuutena Kustom Kulture Goes Drive-in & Rock

Bomballa ei tänä vuonna rokata ainakaan Drive-in & Rock -tapahtumassa. Kuva on vuodelta 2019, kun tapahtumassa esiintyi muun muassa Knucklebone Oscar & Preach Gospel Show. Arkistokuva: Tuire Haverinen Bomballa ei tänä vuonna rokata ainakaan Drive-in & Rock -tapahtumassa. Kuva on vuodelta 2019, kun tapahtumassa esiintyi muun muassa Knucklebone Oscar & Preach Gospel Show.

Drive-in & Rock järjestetään tulevana kesänä kokonaan Hyvärilässä. Tähän mennessä tapahtuma on pidetty sekä Hyvärilässä että Bomballa, mutta PKO on nyt vetäytynyt tapahtuman järjestelyistä.

– PKO vetäytyi omasta tahdostaan. Tarkkaa syytä ei tiedetä. Ehkä PKO ei tuntenut tapahtumaa omakseen, kommentoi tapahtumaa Timba oy:n ja Hyvärilän kanssa järjestävän Wolfbound Cruisersin puheenjohtaja Ville Halonen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Bomban hotellinjohtajan Sanna Tenhusen mukaan syy vetäytymiseen oli kokonaisuuksien summa. Koko sen ajan, kun PKO on ollut mukana tapahtumassa, on tehty töitä, jotta tapahtuman järjestäminen saataisiin hotellin näkökulmasta kannattavaksi. Tapahtuma on ollut kokonaisuudessaan iso kuluerä hotellille, ja nyt kun karjalaiskylä siirtyy toukokuussa Villin Pohjolan hallintaan, kulurakenne jää liian raskaaksi Bomballe.

– Koetimme hakea ratkaisua, olisiko kulurakennetta saanut kevennettyä, mutta jos kulut ovat isommat kuin tulot, näin pitää toimia, Tenhunen toteaa.

Drive-in & Rock järjestetään tänä vuonna 20.–21. elokuuta. Ohjelmarunko ei olennaisesti muutu, mutta uutuutena Pielis-areenalle saapuu Kustom Kulture Goes Drive-in & Rock.

Kustom kulturen osastolle saapuvat muun muassa pinstriping-legenda Pekka ”Wizzz” Mannermaa, Helsingin Kaapelitehtaalla vuosittain järjestettävän kansainvälisen Kustom Kulture Show’n perustaja Marco ”Platu” Planting ja tunnettu pinstriping-maalari Jussi Alasalmi. Lisäksi osastolla pääsee tutustumaan eri tekijöiden nahkatöihin, käsilaukkuihin, autoverhoomotöihin, tikiveistoksiin ja pienoismalleihin. Tarkoituksena on myös, että osastolla pääsee muun muassa koristemaalauttamaan omaakin autoaan.

– Pohjois-Karjalassa ei ole koskaan nähty noin mittavaa kokoonpanoa, toteaa osaston suunnittelua hoitanut Mika Kurvinen.

Iltaisin Drive-in & Rockissa keskitytään tuttuun tapaan musiikkiin, esiintyjistä Halonen mainitsee muun muassa Hurriganesista tutun Ile Kallion. Hurriganes-teemalla mennään myös lauantain drive-in-elokuvassa, joksi on valittu tänä vuonna Ganes. Päivätapahtuman vetonaulaksi suunnitellaan Hevisaurus-bändiä.

Lisää aiheesta tiistain 9.2. Ylä-Karjalassa.

Oikaisu ti 9.2. klo 12.07: Kustom Kulture Goes Drive-in & Rock -osastosta kerrottaessa oli virhe. Osastolla pääsee tutustumaan tikiveistoksiin, ei digiveistoksiin.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

18 ikävuotta, vastuullinen ja itsenäinen? Vai jotain aivan muuta? Aikuisuus on yleinen, mutta varsin abstraktiksi jäänyt käsite kielessämme. Päädyin p...
Olen tällä hetkellä ikään kuin lomalla. Minulla on kyllä vielä muutama päivä etäluentoja ennen virallista pääsiäislomaa, mutta ajatukseni ovat jo loma...
Yksinäisyys on aihe, josta en kovin mielelläni kirjoittaisi. Se tuntuu liian raskaalta ja, no, yksityiseltä asialta. Olisi ehkä helpompaa kirjoittaa e...