Julkaistu 
Henri Jokela

Toinen voitto peräkkäin Sastalle – Scandinavian Outdoor Awards palkitsi Sastan takin parhaana ulkoiluvaatteena

Sastan Peski-takki voitti parhaan ulkoiluvaatteen palkinnon Scandinavian Outdoor Awards -kilpailussa. Henri Jokela Sastan Peski-takki voitti parhaan ulkoiluvaatteen palkinnon Scandinavian Outdoor Awards -kilpailussa.

Nurmeslaisen Sastan vaatteiden voittokulku jatkuu. Sastan Peski-takki voitti parhaan ulkoiluvaatteen palkinnon Scandinavian Outdoor Awards -kilpailussa. Sastan sarkakankaiset Kaarna-housut voittivat viime vuonna saman kategorian ykköspalkinnon.

Kilpailua on järjestetty vuodesta 2005 saakka kirittämään skandinaavista tuoteinnovointia. Kilpailun tuomaristo koostuu eurooppalaisista ulkoiluun erikoistuneista journalisteista, jotka testaavat ja arvioivat kilpailussa mukana olevat tuotteet.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Sastan toimitusjohtaja Juha Latvala oli palkinnosta mielissään, mutta myös yllättynyt.

– Olimme kyllä yllättyneitä, sillä voitimme myös viime vuonna. Uskoimme, että meillä on hyvä tuote, mutta emme uskoneet, että voittaisimme kahta kertaa peräkkäin, Latvala sanoo.

Sastan vaatteet ovat viime aikoina olleet kansainvälisesti paljon esillä ja saaneet suitsutusta osakseen.

– Olemme tehneet hyviä asioita. Huomiota on saatu, kun on pidetty ääntä, Latvala naurahtaa.

Latvala toteaa, etteivät palkinnot ja kunniamaininnat kuitenkaan luo painetta luoda jatkuvasti vaatteita, jotka kahmivat palkintoja.

– Pyrimme vain tekemään parasta, mitä pystymme kotimaisiin oloihin, ja jos ne toimivat ja kestävät täällä, ne toimivat muuallakin. Paineita ei siinäkään mielessä ole, että emme ole muotimerkki, vaan mallistot ovat hyvin pitkäikäisiä. Toimivuus edellä mennään, mutta liika kikkailu jätetään pois. Toimivuus tulee esimerkiksi vaatteen leikkauksista, Latvala tuumaa.

Lisää aiheesta tiistain 23.2. Ylä-Karjalassa.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Kirjailija Juha Itkonen puhui äskettäisessä lehtihaastattelussa (Helsingin Sanomat 12.2.) lapsiperheen arjesta sävyssä, joka suuresti ilahdutti kuuden...
Kun ihmiset kuulevat minun opiskelevan yliopistossa, he usein alkavat romantisoida omia yliopistoaikojaan. Monet tuntuvat nauttivan nuoruuden nostalgi...
Kun olin vähän nuorempi, haaveilin aika ajoin siitä, millaista olisi asua yksin. Kun näin sisustuslehdessä kauniin olohuoneen, päätin, että minulle tu...