Julkaistu 
Anu Saarelainen

Kotorannassa on todettu koronatartunta – Vierailuja ei nyt suositella

Kotorannassa vierailuja suositellaan nyt välttämään. Risto Kuittinen Kotorannassa vierailuja suositellaan nyt välttämään.

Siun sote tiedottaa, että Valtimolla ikäihmisille tarkoitetussa tehostetun palveluasumisen yksikkö Kotorannassa on todettu koronavirustartunta. Nurmeksessa tartuntojen määrä on THL:n tilastoissa kasvanut 11:een.

Kotorannan tartunta on päivätty viime torstaille ja siihen liittyvä jatkotartunta lauantaille. Todettuihin tartuntoihin liittyvän pienen jatkotartuntojen riskin vuoksi koko Koivulan solu testataan tartuntojen varalta. Koronaviruksen tartuntaketju on saatu selvitettyä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kotorannan yksiköstä suositellaan vierailuiden välttämistä Kotorannassa toistaiseksi. Kotorannan Koivulan yksikköön ei tällä hetkellä oteta vieraita vastaan.

Siun soten alueella perjantaista sunnuntaiaamuun on koronavirustartuntoja todettu 11 kappaletta. Tartunnan lähde on tiedossa yhdeksässä tartunnassa.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Katselin valokuvia lastenlasten koulujen kevätjuhlista. Rehtori ja luokanvalvoja kättelevät uudet ylioppilaat, luokanvalvoja kiertää peruskoulunsa pää...
18 ikävuotta, vastuullinen ja itsenäinen? Vai jotain aivan muuta? Aikuisuus on yleinen, mutta varsin abstraktiksi jäänyt käsite kielessämme. Päädyin p...
Olen tällä hetkellä ikään kuin lomalla. Minulla on kyllä vielä muutama päivä etäluentoja ennen virallista pääsiäislomaa, mutta ajatukseni ovat jo loma...