Julkaistu    |  Päivitetty 
Risto Kuittinen

Kausi päättyi positiivisesti – Maija Borén teki elämänsä hiihdon nuorten SM-kisoissa

Maija Borén (kesk.) osallistui hiihdon nuorten SM-kilpailuihin Vuokatissa viikonloppuna. Kuva sunnuntain yhteislähtökilpailusta. Hannu Borén Maija Borén (kesk.) osallistui hiihdon nuorten SM-kilpailuihin Vuokatissa viikonloppuna. Kuva sunnuntain yhteislähtökilpailusta.

Nurmeslaisen ja Sotkamon urheilulukiossa opiskelevan Maija Borénin hiihtokausi paketoitiin viikonloppuna Vuokatissa hiihdetyissä nuorten SM-hiihdoissa. Borén osallistui 5 kilometrin perinteisen kilpailuun, sprinttiin ja 15 kilometrin vapaan tyylin yhteislähtöön.

Parhaimman sijoituksen Borén saalisti heti avausmatkallaan perjantaina, kun hän sijoittui N17-sarjan 5 kilometrin matkalla neljänneksi ajalla 15:49.1.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Oli paras hiihto, jonka olen koskaan hiihtänyt, Borén hehkuttaa.

Kontiolahden urheilijoita edustavan Borénin mukaan keli oli kuuma, mutta tuttu maasto ja kauden mittaan parantunut hiihtotekniikka avittivat perjantaina hyvään vauhtiin. Sukset pitivät hyvin, mutta luistossa oli ongelmia.

– Jospa saisi paremmat kapulat ensi kauteen, Borén heittää.

Pitkillä matkoilla viihtyvä Borén saavutti lauantain sprinttikilpailussa tavoitteensa ja pääsi alkueriin. Sunnuntaina 15 kilometrin matkalla Borén oli 15:s.

– Nyt otetaan hetki iisiä ja aletaan sitten taas harjoitella tulevaa kautta varten, Borén sanoo.

Lisää Maija Borénin kaudesta tiistain 20.4. Ylä-Karjalassa.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Näin kysyi eräs ystäväni, kun istuimme viime kesänä Nurmeksen ABC:llä odottamassa tilauksiamme. Olin muutama päivä aikaisemmin saanut tiedon, että oli...
Katselin valokuvia lastenlasten koulujen kevätjuhlista. Rehtori ja luokanvalvoja kättelevät uudet ylioppilaat, luokanvalvoja kiertää peruskoulunsa pää...
18 ikävuotta, vastuullinen ja itsenäinen? Vai jotain aivan muuta? Aikuisuus on yleinen, mutta varsin abstraktiksi jäänyt käsite kielessämme. Päädyin p...