Julkaistu 
Tuire Haverinen

Odotettu hetki – Nurmeksen lukion vanhat pääsivät vihdoin tanssimaan vanhojen tanssit

Nurmeksen lukion vanhat pääsivät vihdoin Pielis-areenan tanssilattialle. Tuire Haverinen Nurmeksen lukion vanhat pääsivät vihdoin Pielis-areenan tanssilattialle.

Pielis-areenalla nähtiin perjantaina iltapäivällä jännittyneitä, mutta samalla helpottuneita katseita ainakin sen verran, mitä niitä näki maskien takaa. Vielä viime hetkillä kerrattiin askeleita ja oiottiin solmioita ennen kuin Nurmeksen lukion vanhat eli tokaluokkalaiset pääsivät lopultakin esittämään osaamisensa vanhojen tansseissa.

– Tätä on odotettu, Sara Ruokolainen totesi.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Vanhojen tanssit piti alun perin pitää jo helmikuussa, mutta koronatilanne ja kokoontumisrajoitukset siirsivät sitä pariin otteeseen, kunnes nyt toukokuun alussa tanssit päästiin pitämään.

– Olisihan se ollut kivaa, jos tanssit olisivat olleet normiaikaan, eikä olisi ollut tällaista epävarmuutta. Mutta sille ei voi mitään. Pääasia, että tanssit saadaan nyt pidettyä, Emmi Saastamoinen sanoi.

Lukiolaiset tanssivat tänä vuonna vain kaksi kertaa, kummatkin kerrat Pielis-areenalla. Päivänäytöksessä yleisönä oli toisia lukiolaisia ja opettajia. Iltanäytökseen nuoret saivat lopulta kutsua läheisiään, kun vielä viime viikolla näytti siltä, että koronarajoitusten takia iltanäytös pystytään vain striimaamaan ilman yleisöä.

– Kiva, että vanhemmat pääsevät, Saastamoinen sanoi.

Iltanäytös kuitenkin joka tapauksessa striimataan. Voit seurata sitä tästä linkistä tai alla olevasta videosta. Esitys alkaa tänään perjantai-iltana kello 18. Näytöstä odotellessa voit ihailla alla olevaa kuvagalleriaa iltapäivän tansseista.

Lisää aiheesta tiistain 11.5. Ylä-Karjalassa.

Media

Nurmeksen lukio

Kuvagalleria

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Olisi hienoa, jos kuntavaaleissa ennakkoon äänestäneiden nurmeslaisten määrä ennustaisi myös lopullista äänestysvilkkautta, Nurmes kun on takavuosina ...
Niitä ei pääse pakoon. Vaikka välttelisi poliittista keskustelua ja polttaisi äänestysohjeet, vaalit löytävät tiensä jokaisen arkeen. Teiden varsille ...
Näin kysyi eräs ystäväni, kun istuimme viime kesänä Nurmeksen ABC:llä odottamassa tilauksiamme. Olin muutama päivä aikaisemmin saanut tiedon, että oli...