Julkaistu    |  Päivitetty 
Henri Jokela

Wanhojen vehkeiden Rompepäivät peruttu - Kaksi tapahtumaa peräkkäin oli liikaa

Wanhat vehkeet ry:n Rompepäivät on tältä vuodelta peruttu. Kuva on viime kesän Kuhmon mobilistien rompetapahtumasta. Tuire Haverinen Wanhat vehkeet ry:n Rompepäivät on tältä vuodelta peruttu. Kuva on viime kesän Kuhmon mobilistien rompetapahtumasta.

Rompepäivät oli tarkoitus pitää Hyvärilässä.

Elokuun 6.-8. päivien viikonlopulle suunniteltu Wanhat vehkeet ry:n Rompepäivät on tältä kesältä peruttu. Rompepäivät oli tarkoitus järjestää Hyvärilässä samana ajankohtana, jolloin alueella on aiempina vuosina pidetty Kuhmon Mobilistien rompetapahtuma. Wanhat vehkeet -yhdistyksen taustalla on parisenkymmentä entistä Kuhmon Mobilistien nurmeslaista jäsentä.

- Kaksi viikkoa aikaisemmin samalla alueella pidetään toiset rompepäivät, joihin on vapaa pääsy, joten siksi nämä on nyt peruttu, perustelee yhdistyksen puheenjohtaja Matti Alatalo päätöstä.

Hän toteaa, että ilmaistapahtuman jälkeen ihmisillä tuskin on innostusta ja kiinnostusta lähteä toisille rompepäiville, joihin on pääsymaksu. Tapahtuman peruuntuminen luonnollisesti harmittaa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

- Totta kai taloudellinen menetys on suuri. Syksylle ei ole suunnitelmissa tapahtumia. Katse ensi vuotta kohti ja katsotaan nyt, miten asiat Hyvärilän kanssa sitten menevät, Alatalo sanoo.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Olisi hienoa, jos kuntavaaleissa ennakkoon äänestäneiden nurmeslaisten määrä ennustaisi myös lopullista äänestysvilkkautta, Nurmes kun on takavuosina ...
Niitä ei pääse pakoon. Vaikka välttelisi poliittista keskustelua ja polttaisi äänestysohjeet, vaalit löytävät tiensä jokaisen arkeen. Teiden varsille ...
Näin kysyi eräs ystäväni, kun istuimme viime kesänä Nurmeksen ABC:llä odottamassa tilauksiamme. Olin muutama päivä aikaisemmin saanut tiedon, että oli...