Julkaistu    |  Päivitetty 
Tuire Haverinen

Maakunnan koronatilanne vakaa - Nurmeksessa ei ole todettu uusia tapauksia sitten lokakuun alun

Koronarokotteen molemmat annokset on ottanut 74 prosenttia yli 12-vuotiaista pohjoiskarjalaisista. Tuire Haverinen Koronarokotteen molemmat annokset on ottanut 74 prosenttia yli 12-vuotiaista pohjoiskarjalaisista.

Koronavirustilanne Pohjois-Karjalassa on pysynyt samanlaisena kuin aiempinakin viikkoina. Viime viikolla uusia tartuntoja todettiin yhteensä 29 tapausta, kun edellisellä viikolla tapauksia kirjautui 32. Pohjoiskarjalaisilla tartuntoja oli 27. Kuluvalla viikolla tartuntoja oli torstaiaamuun mennessä todettu 14 ja karanteenissa oli yhteensä 35 henkilöä.

Nurmeksessa ei ole todettu THL:n tartuntatautirekisterin mukaan uusia koronatartuntoja sitten lokakuun alun.

Tartunnoista suurin osa on todettu alle 30-vuotiailla. Eniten tartuntoja oli 20-29-vuotiailla. Tartuntoja todettiin viime viikolla Joensuussa, Kontiolahdella, Lieksassa, Liperissä, Rääkkylässä ja Tohmajärvellä. Tartuntojen alkuperä saatiin selville kaikissa todetuista tapauksista. Ulkomailta saatuja tartuntoja oli kuusi.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Tartunnan saaneista rokottamattomia oli 37 prosenttia, ensimmäisen rokotteen saaneita 18,5 prosenttia ja molemmat rokotteet saaneita 26 prosenttia. Rokotustieto puuttui 18,5 prosentilla.

Keskussairaalassa ja terveyskeskussairaaloissa koronasta aiheutuva terveydenhuollon kuormitus on laskenut kohtalaisesta vähäiseen.

Koronarokotteen molemmat annokset on saanut 74 prosenttia yli 12-vuotiaista pohjoiskarjalaisista. Ensimmäisen rokoteannoksen on saanut 83 prosenttia yli 12-vuotiaista.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Minulta kesti kauan myöntää, että olen ihminen, joka ei pidä muutoksista. Haluaisin tietenkin olla se oman elämäni sankaritar, joka kulkee huimapäises...
Maastopyöräilyyn tarvitaan maasto ja pyörä. Noin niin kuin yksinkertaistettuna. Pyöräilläkin voi lähes missä huvittaa – jokamiehenoikeuksien turvin se...
Glamouria, hyvää ruokaa sekä pikamuotia. Useita yökerhoja sekä ravintoloita, joissa nälkä taklataan mäkeen pienoiseen ylihintaan. Sellaiseksi oletin R...