Julkaistu    |  Päivitetty 
Tuire Haverinen

Mitä tehdä Ylä-Karjalan joulukalenterille, tuumi Iivari Hirvi – Laitetaan se pursuamaan lukijoiden jouluisia runoja, tarinoita ja kuvia

Iivari Hirvi toivoo Ylä-Karjalan lukijoilta jouluisten satujen, kuvien, runojen ja piirrosten tulvaa. Tuire Haverinen Iivari Hirvi toivoo Ylä-Karjalan lukijoilta jouluisten satujen, kuvien, runojen ja piirrosten tulvaa.

Iivari Hirvi on nyt monena vuonna pyörittänyt Ylä-Karjalan joulukalenteria verkkolehdessä. Tänä vuonna Iivari kaipaisi kuitenkin pientä hengähdystaukoa, mutta mitä tehdä kalenterille, Iivari pohti päänsä ja sarvensa puhki.

Sitten se kekkasi. Hän pyytäisi apua teiltä lukijoilta. Mitä jos tämän vuoden joulukalenteri pursuaisi lukijoiden jouluisia runoja, tarinoita, kuvia, piirroksia ja vaikka sarjakuvia?

Jos innostuit ajatuksesta, lähetä meille oma jouluinen kirjoituksesi, piirroksesi tai kuvasi. Hieman pohjaa kalenterille on jo aiempina vuosina lähetetyistä aineistoista, jotka eivät valitettavasti ole mahtuneet joululehteen. Nyt tilaa kuitenkin pitäisi olla, kun käytettävissä on 24 luukkua ja rajaton netti.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Verkkolehdessä julkaistavassa joulukalenterissa olisi siis jokaisessa luukussa yksi tai useampi lukijan aineisto luukun sisältönä. Lisäksi osa aineistoista julkaistaisiin myös paperilehdessä, viimeistään joululehdessä 23. joulukuuta.

Lähetä kirjoituksiasi tai muita aineistojasi toimitussihteeri Tuire Haveriselle sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. mielellään ennen joulukuun alkua. Myös joulukuussa ehtii vielä lähettää, mutta toiveena tietysti on, että yksikään luukku ei jäisi tyhjäksi.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Elämässä tulee välillä vastaan pettymyksiä. Itse näen, että pettymysten hetkillä otetaan miehestä tai naisesta mittaa. Pettymyksen tunteen hallinta, s...
Lemmikit ja lapset ovat sellaisia asioita, joista kaikkien oletetaan usein automaattisesti pitävän. Ainakin saattaa joutua perustelemaan erittäin varo...
Uuden tarinan alku. Näin kuvailisin tätä hetkeä, kun kirjoitan armeijan punkassa ihka ensimmäistä blogitekstiäni Ylä-Karjalan nettisivuille. Olisi ken...