Julkaistu    |  Päivitetty 
Tuire Haverinen

Viimeiset hetket käsillä – Ylä-Karjalan kesäkuvakilpailuun voi osallistua vielä viikon ajan

Aurinko antaa konkreettisesti päivänsäteitä, mutta mikä on sinun päivänsäteesi. Harri Ronkainen Aurinko antaa konkreettisesti päivänsäteitä, mutta mikä on sinun päivänsäteesi.

Ylä-Karjalan kesäkuvakisaan ehtii osallistua vielä viikon verran. Kuvia otetaan vastaan toimituksen sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sunnuntaihin 21. elokuuta asti.

Teemana kisassa tänä vuonna on päivänsäde. Teemaa ei kannata säikähtää, sillä kuten aiemmissakin kuvakisoissamme, kynnys on matala.

Päivänsäde voi olla ihan konkreettisesti päivänsäde, jos sellaisen onnistuu kuvaan vangitsemaan. Päivänsäteeksi kutsutaan usein myös aurinkoista lasta tai yleisemminkin iloista ihmistä. Tai ehkäpä sinun päivänsäteesi onkin jokin muu asia, joka sinua ilahduttaa erityisesti. Sinä itse määrittelet, mikä sinulle on päivänsäde.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kuvan kera sähköpostiviestiin kannattaa liittää myös yhteystiedot. Lisäksi voit keksiä kuvalle nimen ja kertoa, millä tavalla otoksesi kuvastaa kilpailun aihetta.

Kilpailukuvan täytyy olla tältä kesältä ja sen pitää olla otettu lehden levikkialueella Ylä-Karjalassa. Kuvausajankohta ja -paikkakin on hyvä kertoa viestissä. Kuvan täytyisi olla julkaisematon eli sitä ei saisi jakaa etukäteen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, jotta äänestäjät katsoisivat kuvia mahdollisimman tuorein silmin.

Kilpailukuvan tulee olla käsittelemätön jpg-kuva ja mielellään noin megan kokoinen tai isompi, jotta sen julkaisu paperilehdessä onnistuu laadun kärsimättä.

Päätoimittaja Anu Saarelainen kokoaa palkintoraadin, joka valitsee loppukilpailuun kymmenen kuvaa, jotka julkaistaan kesän päätteeksi Ylä-Karjalassa. Näistä finaaliin päässeistä kuvista lukijat saavat äänestää voittajan.

Kuvakisan voittaja palkitaan Euronics Nurmeksen sadan euron lahjakortilla ja kaksi seuraavaksi sijoittunutta lehden tuotepalkinnoilla. Lisäksi yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan lehden tuotepalkintoja.

Kilpailuun lähetettyjä kuvia voidaan julkaista Ylä-Karjalan paperilehdessä sekä nettisivuilla ja Facebookissa ilman erillistä korvausta.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Ylä-Karjalan jutussa (13.9.) harmiteltiin Aronsalmen laavun siirtoa sekä Juuan suunnan unohtamista reittihankkeessa. En voinut olla tarttumatta tähän ...
Olen ollut kesätoimittajana hurjat kaksi ja puoli kesää. 21-vuotiaalle se on kuitenkin aika paljon, joten siksipä jaan nyt suurta viisauttani toimitta...
Säiden suosiessa näin vielä elokuussakin, otimme äkkilähdön Peurajärven aurinkorannikolle keskellä viikkoa. Sulloimme sup-laudat, biksut, pyyhkeet ja ...