Julkaistu    |  Päivitetty 
Risto Kuittinen

Blogi: Katri Kantola avaa Aronsalmen laavun siirtoon johtaneita syitä - "Yhtään tietenkään väheksymättä siitä aiheutunutta harmitusta"

Kaupunki poisti Aronsalmen laavun, koska sen mielestä laavun käyttöaste oli vähäinen. Marianne Haverinen Kaupunki poisti Aronsalmen laavun, koska sen mielestä laavun käyttöaste oli vähäinen.

Nurmeksen kaupungin reitistöhankkeessa viime vuoden loppuun saakka työskennellyt Katri Kantola on avannut Aronsalmen laavun siirron taustoja Ylä-Karjalan blogissaan. Laavun siirto on herättänyt keskustelua ja harmitusta laavun käyttäjissä.

Kirjoituksessa Kantola muistelee vierailuaan laavulla.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

- Laavun joutuminen siirtolistalle juontaa juurensa vierailuuni paikalla noin kaksi vuotta sitten. Laavu vaikutti heitteelle jätetyltä ja ympäristö epäsiistiltä, joten en silloin nähnyt sen potentiaalia vaan kylmästi ehdotin laavun siirtoa. Laavun vieressä on myös kota, jonka katsoin toimittavan riittävästi tulipaikan virkaa, Kantola kirjoittaa blogissaan.

Kirjoituksessaan Kantola kuvailee laavun siirtoon johtanutta prosessia, joka oli pitkä ja monipolvinen.

- Yksi laavun siirto on pieni osa koko projektia, yhtään tietenkään väheksymättä siitä aiheutunutta harmitusta, mutta ehkä asian laittaminen osaksi isompaa kokonaisuutta lisää ymmärrystä ratkaisua kohtaan.

Lue koko blogikirjoitus Ylä-Karjalan blogeista: Nurmeksen reittiprojekti ja Aronsalmen laavun kohtalo

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Ylä-Karjalan jutussa (13.9.) harmiteltiin Aronsalmen laavun siirtoa sekä Juuan suunnan unohtamista reittihankkeessa. En voinut olla tarttumatta tähän ...
Olen ollut kesätoimittajana hurjat kaksi ja puoli kesää. 21-vuotiaalle se on kuitenkin aika paljon, joten siksipä jaan nyt suurta viisauttani toimitta...
Säiden suosiessa näin vielä elokuussakin, otimme äkkilähdön Peurajärven aurinkorannikolle keskellä viikkoa. Sulloimme sup-laudat, biksut, pyyhkeet ja ...