Julkaistu    |  Päivitetty 
Tuire Haverinen

Aarrejahdista vastaa tällä viikolla MLL:n Nurmeksen yhdistys

Tämän viikon aarrejahtireitin pääse kulkemaan lastenrattaiden ja vaikka pyörän kanssa. Tanja Honkanen Tämän viikon aarrejahtireitin pääse kulkemaan lastenrattaiden ja vaikka pyörän kanssa.

Aarrejahdin tämän viikon ensimmäisen vihjeen löydät kuvan osoittamasta paikasta. Reitin pääse kulkemaan myös lastenrattaiden ja vaikka pyörän kanssa. Aarteen on piilottanut tällä viikolla MLL:n Nurmeksen yhdistys.

Aarrejahti on Tanssikerho Täysikuun kehittelemä syksyinen puuha perheille. Jahti on tarkoitettu lapsille kuljettavaksi perheen aikuisten, mummon, ukin, kummin tai muun tutun aikuisen kanssa, jotta etsintä on turvallista ja lapsi saa tarvittaessa neuvoja aikuiselta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Vastuu aarrejahdista siirtyy joka viikko uudelle yhteistyötaholle, joka kehittelee omat vihjeensä Nurmeksen taajamassa sijaitsevan aarteen luo. Aarrearkusta löytyy sen ensimmäiselle löytäjälle palkinto sekä keräilykuvio, joita keräämällä osallistuu arvontaan Nurmeksen joulunavaustapahtumassa kauppatorilla joulukuun puolivälissä. Palkintoa lukuun ottamatta muut vihjeet pitää jättää paikoilleen, jotta muutkin etsijät pääsevät aarrejahdin makuun.

Keräyskortteja kuvioille voi hakea Nurmeksen kirjastosta. Niitä on myös aarrerasiassa. Täytetyt kortit yhteystietoineen palautetaan Nurmeksen kirjastoon.

Uudet vihjeet julkaistaan joka viikko tiistain Ylä-Karjalassa sekä jahtia järjestävien tahojen ja Nurmeksen kaupungin tiedotuskanavissa aihetunnisteella #nurmeksensyksyinenaarrejahti. Aarretta voi etsiä aina sunnuntai-iltaan asti.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Tänä syksynä on puhututtanut alaikäisten kuljettajien turvallisuus. Vuonna 2018 alaikäisten ajopoikkeuslupien hakeminen helpottui, jolloin lupahakemus...
Kuvittele kulkevasi betonielementeistä rakennetulla kerrostaloalueella kapeaa jalankulkijoille tarkoitettua väylää. On kuuma, mutta aurinkoa ei näy, k...
Tänään tiistaina 11. lokakuuta vietetään kansainvälistä tyttöjen päivää. Sen kunniaksi kirjoitan tänään tyttöydestä. Vielä muutama vuosi sitten olisin...