Julkaistu    |  Päivitetty 
Tuire Haverinen

Aarrejahdissa vietetään viimeistä viikkoa

Täältä alkaa viimeinen aarrejahti. Susanna Tolvanen Täältä alkaa viimeinen aarrejahti.

Aarrejahdissa aloitetaan viimeinen viikko. Tällä viikolla vuorossa on Nurmeksen evankelisluterilainen seurakunta, joka kertoo, että viimeisen viikon vihje löytyy 125-vuotiaan portilta.

Aarrejahti on Tanssikerho Täysikuun kehittelemä syksyinen puuha perheille. Jahti on tarkoitettu lapsille kuljettavaksi perheen aikuisten, mummon, ukin, kummin tai muun tutun aikuisen kanssa, jotta etsintä on turvallista ja lapsi saa tarvittaessa neuvoja aikuiselta.

Vastuu aarrejahdista siirtyy joka viikko uudelle yhteistyötaholle, joka kehittelee omat vihjeensä Nurmeksen taajamassa sijaitsevan aarteen luo. Aarrearkusta löytyy sen ensimmäiselle löytäjälle palkinto sekä keräilykuvio, joita keräämällä osallistuu arvontaan Nurmeksen joulun-avaustapahtumassa kauppatorilla joulukuun puolivälissä. Palkintoa lukuun ottamatta muut vihjeet pitää jättää paikoilleen, jotta muutkin etsijät pääsevät aarrejahdin makuun.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Keräyskortteja kuvioille voi hakea Nurmeksen kirjastosta. Niitä on myös aarrerasiassa. Täytetyt kortit yhteystietoineen palautetaan Nurmeksen kirjastoon.

Uudet vihjeet julkaistaan joka viikko tiistain Ylä-Karjalassa sekä jahtia järjestävien tahojen ja Nurmeksen kaupungin tiedotuskanavissa aihetunnisteella #nurmeksensyksyinenaarrejahti. Aarretta voi etsiä aina sunnuntai-iltaan asti.

Kommentoi

Hae sivuilta

Uusimmat blogikirjoitukset

Tänä syksynä on puhututtanut alaikäisten kuljettajien turvallisuus. Vuonna 2018 alaikäisten ajopoikkeuslupien hakeminen helpottui, jolloin lupahakemus...
Kuvittele kulkevasi betonielementeistä rakennetulla kerrostaloalueella kapeaa jalankulkijoille tarkoitettua väylää. On kuuma, mutta aurinkoa ei näy, k...
Tänään tiistaina 11. lokakuuta vietetään kansainvälistä tyttöjen päivää. Sen kunniaksi kirjoitan tänään tyttöydestä. Vielä muutama vuosi sitten olisin...