play

PAU:n tukilakko vaikuttaa lehtien jakeluun – Koskee Ylä-Karjalan etälehtien jakelua

Kuva: Tuire Haverinen

Tuire Haverinen

Posti- ja logistiikka-alan unionin PAU:n tukilakko vaikuttaa myös paikallislehtien jakeluun. PAU tukee lakollaan Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT:n lakkoa.

Tämän hetkisen tiedon mukaan lakko vaikuttaa Ylä-Karjalan ja muiden Punamusta Paikallismedioiden etälehtien jakeluun. Varhaisjakelua ja päiväjakelua Nurmeksen ja Valtimon alueella tukilakon ei pitäisi tässä vaiheessa koskea.

PAU:n tukilakko alkaa torstaina puoliltaöin ja jatkuu tiistaina kello 24:ään asti. Yksi kohteista on Kuopion postikeskus, jossa Ylä-Karjalakin lajitellaan. Lakon kohteena olevissa paikoissa ei tukilakon aikana pureta tai lastata kuorma-autoja tai perävaunuja. Lakon ulkopuolelle on rajattu turvallisuuteen ja terveyteen liittyvät työt.

Postin tiedotteen mukaan pakettien, kirjeiden, lehtien sekä ulkomailta saapuvien ja lähtevien lähetysten kulku voi viivästyä useista päivistä yli viikkoon.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ylä-Karjalan verkkolehti päivittyy kuitenkin päivittäin, myös näköislehti toimii normaalisti. Digisisällöt kuuluvat jokaiseen tilaukseen.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta