Julkaistu 
Tuire Haverinen

Seitsemän piikkipalloa aterialla

Hyttisen ruokintapaikalla on käynyt parhaimmillaan seitsemän siiliä yhtäaikaa. Aino-Irmeli Hyttinen Hyttisen ruokintapaikalla on käynyt parhaimmillaan seitsemän siiliä yhtäaikaa.

Aino-Irmeli Hyttinen Valtimolta lähetti meille viime viikolla suloisen siilikuvan, jossa seitsemän piikkipalloa on ruokailemassa Hyttisen mökin pihapiirissä. Hyttinen kertoi, että hän ruokkii siilejä jo toista vuotta ja ruokailijoiden määrä on koko ajan kasvanut.

– Yksi koiranliharuokapurkki menee päivässä. Hätäisimmät syövät suoraan lusikasta. Välillä ne tuhisevat ja tönivät, mutta ovat muuten ihan sovussa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Ruokkimisen takia Hyttiset joutuvatkin käymään mökillään päivittäin vähintään täyttämässä ruokakipot. Pariskunnan auto on jo niin tuttu, että siilit alkavat kerääntyä paikalle, kun auto saapuu pihaan.

– Täytyyhän niitä ruokkia, kunnes menevät unille. Ne ovat jo niin tottuneita, että tuomme niille ruokaa.

Kommentoi

Luontohavaintoja

Näitkö luonnossa jotain yllättävää tai mielenkiintoista? Lähetä kuvasi ja tarinasi meille. Julkaisemme kiinnostavimmat tarinat ja kuvat Luontohavaintoja-palstalla.

Lähetä kuvat tällä lomakkeella.

Uusimmat blogikirjoitukset

Makoilin juuri tuttuun tapaani punkassa. Sain viestin kotirintamalta, että autoni vakuutusmaksut täytyisi maksaa. Vuoden vaihtuessa olen alkanut ottam...
Vaikka olen elänyt koko elämäni 2000-luvulla, suurin osa lapsuuteni saduista päättyi sanoihin "Ja he elivät elämänsä onnellisina loppuun saakka". Mitä...
Tarkastellessani keskustelua joulusta ja sen herättämistä tunteista sisäinen keittiöpsykologini pääsee valloilleen. Hiljaa mielessäni leikin oman eläm...