Julkaistu 
Tuire Haverinen

Seitsemän piikkipalloa aterialla

Hyttisen ruokintapaikalla on käynyt parhaimmillaan seitsemän siiliä yhtäaikaa. Aino-Irmeli Hyttinen Hyttisen ruokintapaikalla on käynyt parhaimmillaan seitsemän siiliä yhtäaikaa.

Aino-Irmeli Hyttinen Valtimolta lähetti meille viime viikolla suloisen siilikuvan, jossa seitsemän piikkipalloa on ruokailemassa Hyttisen mökin pihapiirissä. Hyttinen kertoi, että hän ruokkii siilejä jo toista vuotta ja ruokailijoiden määrä on koko ajan kasvanut.

– Yksi koiranliharuokapurkki menee päivässä. Hätäisimmät syövät suoraan lusikasta. Välillä ne tuhisevat ja tönivät, mutta ovat muuten ihan sovussa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Ruokkimisen takia Hyttiset joutuvatkin käymään mökillään päivittäin vähintään täyttämässä ruokakipot. Pariskunnan auto on jo niin tuttu, että siilit alkavat kerääntyä paikalle, kun auto saapuu pihaan.

– Täytyyhän niitä ruokkia, kunnes menevät unille. Ne ovat jo niin tottuneita, että tuomme niille ruokaa.

Kommentoi

Luontohavaintoja

Näitkö luonnossa jotain yllättävää tai mielenkiintoista? Lähetä kuvasi ja tarinasi meille. Julkaisemme kiinnostavimmat tarinat ja kuvat Luontohavaintoja-palstalla.

Lähetä kuvat tällä lomakkeella.

Uusimmat blogikirjoitukset

Kirjailija Juha Itkonen puhui äskettäisessä lehtihaastattelussa (Helsingin Sanomat 12.2.) lapsiperheen arjesta sävyssä, joka suuresti ilahdutti kuuden...
Kun ihmiset kuulevat minun opiskelevan yliopistossa, he usein alkavat romantisoida omia yliopistoaikojaan. Monet tuntuvat nauttivan nuoruuden nostalgi...
Kun olin vähän nuorempi, haaveilin aika ajoin siitä, millaista olisi asua yksin. Kun näin sisustuslehdessä kauniin olohuoneen, päätin, että minulle tu...