play

Aarrejahdissa seikkaillaan tällä viikolla Hyvärilässä ja Karhunpäässä

Valtimolla aarrejahdin vihjeen on piilottanut Karhunpään kylä ry (vasen kuva). Nurmeksessa aarrejahtia pelataan tällä viikolla Hyvärilässä.

Valtimolla aarrejahdin vihjeen on piilottanut Karhunpään kylä ry (vasen kuva). Nurmeksessa aarrejahtia pelataan tällä viikolla Hyvärilässä. Kuva: Susanna Luostarinen ja Ekaterina Sysoeva

Risto Kuittinen

Nurmeksen syksyisessä aarrejahdissa tällä viikolla etsitään Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskuksen ja Karhunpään kylä ry:n piilottamia aarteita.

Hyvärilän aarteen ensimmäinen vihje on ristikko, jonka löydät kuvan mökin portailla olevasta ämpäristä. Karhunpään kylän vinkin löydät karhun valvovan katseen alta.

Syksyinen aarrejahti on tapahtuma, jossa MLL:n Nurmeksen ja Valtimon yhdistykset ovat haastaneet alueen yhdistyksiä mukaan liikuttamaan lapsiperheitä. Aarrejahti tarjoaa hauskaa puuhaa lapsille yhdessä perheen aikuisten, isovanhempien, kummien tai muiden tuttujen aikuisten kanssa varmistaen, että etsintä on turvallista ja lapsille on tarvittaessa aikuisen apua saatavilla.

Aarrejahdin vastuu siirtyy joka viikko uudelle yhteistyötaholle, joka luo omat vihjeensä Nurmeksen ja Valtimon alueille piilotettuun aarteeseen. Aarrearkusta löytyy palkinto ensimmäiselle löytäjälle sekä keräilykuvioita, joita keräämällä voi osallistua arvontaan Porokylän joulun avajaisissa. Järjestäjät toivovat, että etsijät jättäisivät vihjeet paikoilleen, jotta myös muut etsijät voivat nauttia aarrejahdin jännityksestä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Keräyskortteja keräilykuvioille voi hakea Nurmeksen ja Valtimon kirjastoista, ja niitä on myös saatavilla aarrerasiassa. Täytetyt kortit yhteystietoineen voi palauttaa Nurmeksen tai Valtimon kirjastoon.

Uudet vihjeet julkaistaan joka viikko tiistaisin Ylä-Karjalassa, ja niitä voi seurata myös aarrejahdin järjestävien tahojen ja Nurmeksen kaupungin tiedotuskanavissa aihetunnisteella #nurmeksensyksyinenaarrejahti. Aarretta voi etsiä aina sunnuntai-iltaan asti.

Hyvärilä haastaa viikon 44 aarrejahtiin Nurmeksen MLL:n ja Valtimolla Karhunpään kylä haastaa Valtimon MLL:n.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta