play

Millaisia muistoja sinulla on Nurmeshovista, Keskustan koulusta, Valtimon työväentalosta tai Kastellista? – Ylä-Karjalan talvisarja paneutuu viihteeseen ja kulttuuriin

Mitä muistoja Nurmeshovi herättää?

Mitä muistoja Nurmeshovi herättää? Kuva: Nurmeksen museo

Tuire Haverinen

Ylä-Karjala-lehti lähtee talvisarjassaan viihteelle ja kulttuurin saralle. Tarkoituksena on siis koota jälleen yhteen arvokasta historia- ja muisteluaineistoa joistakin Ylä-Karjalan huvittelu- ja vapaa-ajanviettopaikoista vuosikymmenten varrelta.

Kohteiksi on valikoitunut paikkoja, jotka ovat edelleen fyysisesti olemassa. Aikomuksenamme on tehdä juttuja Nurmeshovista, Keskustan koulusta, Valtimon työväentalosta ja Kastellista. Joillakin näistä olisi toki muunlaistakin historiaa kerrottavanaan kuin vapaa-ajan viettoon liittyvää, mutta nyt tarkoituksena on nimenomaan keskittyä huvittelu- ja kulttuuripuoleen. Kaipaamme siis muistoja niin iltamista, konserteista ja teatteriesityksistä kuin muistakin huveista, mitä vuosien varrella kyseisissä rakennuksissa on harrastettu.

Tässä tarvitsemme teidän apua. Lähettäkää tai soittakaa meille muistojanne kyseisistä paikoista tai ilmiantakaa henkilöitä, joilla muistoja olisi. Viestiä voi laittaa toimituksen sähköpostiin toimitus@ylakarjala.fi tai soittaa numeroon 050 415 2423.

Sarja aloitetaan Nurmeshovista torstaina 19. tammikuuta, joten ensimmäisiä muistoja kaivataan jo pikaisesti ensi viikon alussa. Sen jälkeen sarjaa jatketaan aina viikottain. Voit myös ehdottaa, jos listastamme puuttuu jokin paikka, joka siellä ehdottomasti pitäisi olla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta