Julkaistu 

Syyslomalla valvotaan myöhään ja nukutaan pitkään

Milja Lohioja, Sara Ruokolainen, Nita Hiljanen ja Paavo Korhonen kertovat syyslomasuunnitelmistaan. Tyttöjä kiinnostaa esimerkiksi kiipeily. Korhonen aikoo metsälle. Lotta Loikkanen Milja Lohioja, Sara Ruokolainen, Nita Hiljanen ja Paavo Korhonen kertovat syyslomasuunnitelmistaan. Tyttöjä kiinnostaa esimerkiksi kiipeily. Korhonen aikoo metsälle.

Arkiseen aherrukseen tulee stoppi, kun koululaiset lomailevat tämän viikon. Kirkkokadun koulua käyvät 7.-luokkalaiset Nita Hiljanen, Milja Lohioja ja Sara Ruokolainen viettävät syysloman kotosalla Nurmeksessa. Lomalla tytöt aikovat tavata kavereita, nukkua aamuisin pitempään ja valvoa iltaisin myöhempään kuin koulupäivinä.

Syysloman kunniaksi Hiljanen, Lohioja ja Ruokolainen aikovat tehdä myös yhteisen uintiretken Siilinjärvelle. Reissuun tytöt lähtevät linja-autolla. Lomalaisten mielestä yleistä tekemisen puutetta voisikin paikata järjestämällä kyydityksiä toiminnan äärelle. 

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Nuorille voisi järjestää erilaisia retkiä lähialueelle. Kävimme joskus Vuokatissa, se oli kiva reissu, Lohioja kertoo.

Peruskoulun viimeistä luokkaa käyvällä Paavo Korhosella ei ole vaikeuksia keksiä tekemistä, sillä hän lähtee loman viettoon mummolaan Juukaan. Siellä Korhonen aikoo hirvimetsälle ukin kanssa.

– Olen 4-vuotiaasta asti käynyt metsällä. Käymme myös marjassa ja sienessä, metsämies kertoo. 

Kommentoi

Uusimmat blogikirjoitukset

Viime talvena asunnossani oli hämähäkki. Sen huomasi ensimmäisenä veljeni, joka osoitti seinällä killuvaa ötökkää vierailunsa lopuksi. Mikäs siinä, aj...
Olen nyt ollut vuoden verran virallisesti joensuulainen. Blogini alkuperäinen teema olikin muutto ja uuteen arkeen sopeutuminen. On siis tilannekatsau...
Vanhaksi ehdin, ennen kuin tulin käyneeksi Tornionlaaksossa ajan kanssa. Kun tilaisuus tuli, pääsin tutustumaan ihan toisenlaiseen todellisuuteen. Kor...