Julkaistu 

Krista Ahponen ja Simo Kuokkanen tanssivat ja soittivat itsensä jatkoon Talent Suomi -ohjelmassa

Krista Ahponen pääsi toisena nurmeslaisena jatkoon Talent Suomi -ohjelmassa. Kuva on Valtimon kesäpäiviltä viime vuodelta. Marianne Haverinen Krista Ahponen pääsi toisena nurmeslaisena jatkoon Talent Suomi -ohjelmassa. Kuva on Valtimon kesäpäiviltä viime vuodelta.

Nurmeslaislähtöinen Simo Kuokkanen ja Nurmeksessa nuoruutensa viettänyt Krista Ahponen ovat molemmat mukana Nelosen Talent Suomi -ohjelmassa. Molemmat pääsivät jatkoon ensimmäisellä kierroksella.

Kuokkanen esitteli sunnuntaisessa lähetyksessä vauhdikkaita sähkökitarasooloja. Tuomarit olivat esityksestä mielissään, etenkin Sara Forsberg ihastui nuoreen mieheen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Mikäs siinä, hyvä kun tykkäsi. Pitäähän sitä olla vähän show-meininkiä, ettei vain tumput suorana seiso lavalla, Kuokkanen toteaa.

Ahponen varmisti jatkopaikan Michael Jacksonin tanssiliikkeitä imitoivalla esityksellään jo aiemmassa lähetyksessä. Sami Hedberg ja Sara Forsberg eivät laatusanoja säästelleet kehuessaan Ahposen esitystä. Ahponen itse jännitti eniten amerikkalaistuomari David Hasselhoffin kommentteja, mutta turhaan. Hasselhoff oli ihastuksissaan, mutta toivoi jatkossa popikoni-imitaattorin ottavan rohkeasti katsekontaktia yleisöön.

– Olin todella iloisesti yllättynyt Davidin palautteesta. Otan kaikki vinkit vastaan ja heti mukaan esitysten opetteluun, Ahponen kertoo.

Kommentoi

Uusimmat blogikirjoitukset

Viime talvena asunnossani oli hämähäkki. Sen huomasi ensimmäisenä veljeni, joka osoitti seinällä killuvaa ötökkää vierailunsa lopuksi. Mikäs siinä, aj...
Olen nyt ollut vuoden verran virallisesti joensuulainen. Blogini alkuperäinen teema olikin muutto ja uuteen arkeen sopeutuminen. On siis tilannekatsau...
Vanhaksi ehdin, ennen kuin tulin käyneeksi Tornionlaaksossa ajan kanssa. Kun tilaisuus tuli, pääsin tutustumaan ihan toisenlaiseen todellisuuteen. Kor...