Julkaistu 
Joona Nevalainen ja Oskari Peiponen

Oppilaat pitävät eri harrastuksista

Elmeri Peiponen tykkää jalkapallosta. Joona Nevalainen Elmeri Peiponen tykkää jalkapallosta.

Porokylän koulu on liikkuva koulu, joka tarkoittaa liikkuvaa koulua. Osa liikkuvaa koulua on Popi-kärry, joka on liikuntavälineperäkärry.

Elmeri Peiponen pitää kärryn tavaroista. Elmeri leikkii yleensä potkulaudalla, pomppukepillä ja jalkapallolla.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Myös Moona Juutinen pitää Popi-kärrystä.

– Leikin yleensä potkulaudalla ja pelaan jalkapallolla. Parhaimpia välineitä ovat jalkapallo ja liukuri, Moona sanoo.

Elmerillä ei ole lempiulkovälinettä, vaan hän leikkii kaikilla ulkovälineillä.

Pitkä välkkä paras

Elmerin lempivälitunti on pitkä välkkä, koska se on Elmerin mielestä pisin välkkä ja koska silloin saa olla pisimpään ulkona. Myös Moonan mielestä paras välitunti on pitkä välkkä, koska se on pisin välkkä.

Elmeri leikkii välitunnilla paljon zombihippaa, jossa hipan saadessa toisen pelaajan kiinni, molemmat ovat hippoja. Moona tykkää leikkiä kavereiden kanssa eläimiä.

Elmeri ulkoilee kolme tuntia päivässä. Yleensä hän leikkii ja on kaverin kanssa ulkona. Elmeri leikkii vaikka mitä ulkona. Moona on tunnin ulkona ja on veljen kanssa hippaa.

Juttu on Ylä-Karjalan kummiluokan eli Porokylän koulun 5C-luokan oppilaiden tekemä. Lisää kummiluokan juttuja löytyy lauantain 29. huhtikuuta Ylä-Karjalasta.

Kommentoi

Uusimmat blogikirjoitukset

Viime talvena asunnossani oli hämähäkki. Sen huomasi ensimmäisenä veljeni, joka osoitti seinällä killuvaa ötökkää vierailunsa lopuksi. Mikäs siinä, aj...
Olen nyt ollut vuoden verran virallisesti joensuulainen. Blogini alkuperäinen teema olikin muutto ja uuteen arkeen sopeutuminen. On siis tilannekatsau...
Vanhaksi ehdin, ennen kuin tulin käyneeksi Tornionlaaksossa ajan kanssa. Kun tilaisuus tuli, pääsin tutustumaan ihan toisenlaiseen todellisuuteen. Kor...