Julkaistu 
Yrjö Nevalainen

Kalastusasioita tutummiksi Lokkiharjulla

Sara Hämäläinen kokeili pintaongen ottavuutta Lokkiharjun rannassa. Yrjö Nevalainen Sara Hämäläinen kokeili pintaongen ottavuutta Lokkiharjun rannassa.

Toista sataa Valtimon koulun oppilasta kiersi tiistaina Lokkiharjulla kalastusaiheisia rasteja. Oppilailla oli mahdollisuus myös kokeilla koho-ongen ottavuutta. Rannalla pintaonki käsissään kohon liikkeitä seurannut Sara Hämäläinen luonnehti rastia mukavaksi ja mielenkiintoiseksi.

– Minä olen kalastanut virvelillä aiemmin vanhempien kanssa. Saaliiksi on tullut ahvenia, mutta haukea minä en vielä ole saanut. Ihan kiva olisi, jos joskus saisi hauen, hän sanoi.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Lokkiharjun saaressa kokeilivat puolestaan Sami Kinnunen ja Markus Nevalainen uistinpakkiensa uistimien houkuttavuutta. Kinnunen kertoi harrastaneensa virvelöintiä kolme, neljä vuotta.

– Suurin saalis on kuusikiloinen hauki Porvoon vesiltä. Pisti hanttiin muutaman kymmenen minuuttia.

Tapahtuman järjesti Valtimon kalastusalue yhteistyökumppaneineen. Kannustimena oli hyvän vastaanoton saanut kalastuspäivä edellisvuonna.

Kommentoi

Uusimmat blogikirjoitukset

Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...
Tajusin vasta tänään, että tämä kalenterihan menee ihan nurinperin ja väärinpäin. Olen tässä höpissyt koristeista ja joulunrauhasta ja kuusista ja tie...