Julkaistu 
Yrjö Nevalainen

Kalastusasioita tutummiksi Lokkiharjulla

Sara Hämäläinen kokeili pintaongen ottavuutta Lokkiharjun rannassa. Yrjö Nevalainen Sara Hämäläinen kokeili pintaongen ottavuutta Lokkiharjun rannassa.

Toista sataa Valtimon koulun oppilasta kiersi tiistaina Lokkiharjulla kalastusaiheisia rasteja. Oppilailla oli mahdollisuus myös kokeilla koho-ongen ottavuutta. Rannalla pintaonki käsissään kohon liikkeitä seurannut Sara Hämäläinen luonnehti rastia mukavaksi ja mielenkiintoiseksi.

– Minä olen kalastanut virvelillä aiemmin vanhempien kanssa. Saaliiksi on tullut ahvenia, mutta haukea minä en vielä ole saanut. Ihan kiva olisi, jos joskus saisi hauen, hän sanoi.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Lokkiharjun saaressa kokeilivat puolestaan Sami Kinnunen ja Markus Nevalainen uistinpakkiensa uistimien houkuttavuutta. Kinnunen kertoi harrastaneensa virvelöintiä kolme, neljä vuotta.

– Suurin saalis on kuusikiloinen hauki Porvoon vesiltä. Pisti hanttiin muutaman kymmenen minuuttia.

Tapahtuman järjesti Valtimon kalastusalue yhteistyökumppaneineen. Kannustimena oli hyvän vastaanoton saanut kalastuspäivä edellisvuonna.

Kommentoi

Uusimmat blogikirjoitukset

Ekstrovertti vai introvertti? Tällä yksinkertaisella kysymyksellä teemme toisistamme monia nopeita päätelmiä. Sinällään kysymys on aivan tavallinen. V...
Viime talvena asunnossani oli hämähäkki. Sen huomasi ensimmäisenä veljeni, joka osoitti seinällä killuvaa ötökkää vierailunsa lopuksi. Mikäs siinä, aj...
Olen nyt ollut vuoden verran virallisesti joensuulainen. Blogini alkuperäinen teema olikin muutto ja uuteen arkeen sopeutuminen. On siis tilannekatsau...