Julkaistu 
Niilo Karjalainen

Koulunpenkiltä viikoksi työelämään

Eetu Karjalainen täydentää puuvarastoa kylpylähotellin aulan takkaa varten. Niilo Karjalainen Eetu Karjalainen täydentää puuvarastoa kylpylähotellin aulan takkaa varten.

Tet-jaksot ovat antoisia ja mieluisia. Tätä mieltä on ainakin Bomballa tet-harjoittelussa oleva Eetu Karjalainen. Tällä viikolla puolet yhdeksäsluokkalaisista on ollut tutustumassa työelämään ympäri Nurmesta. 

– Kivaa vaihteluahan tämä on koulunkäyntiin, vaikka vähän rankempia päiviä nämä tietysti ovat, Karjalainen toteaa.

Karjalainen oli samantien pistetty puunkantoon ja suihkukapuloiden vaihtoon.

– Minut otettiin kivasti vastaan, ja pääsin heti hommiin, hän lisää.

Karjalainen päätyi Bomballe tettiin isänsä Jani Karjalaisen jalanjälkiä seuraten, ja paikka kelpaisi kesätyöksikin.

Bomban työntekijä Eerik Salmela kertoo, että kylpylähotelliin otetaan mielellään harjoittelijoita aina kun heitä on tarjolla.

– Tämä on aivan huippu tapa päästä kokeilemaan työntekoa ja motivoi varmasti myös koulunkäyntiin, kun tietää vähän, mikä ala kiinnostaisi, Salmela toteaa.

Myös Rekulan päiväkodissa tettiläisiä otetaan mielellään vastaan.

– Ylimääräisestä käsiparista on aina hyötyä, ja tettiläiset pääsevät pienen tutustumisen jälkeen samantien hommiin, sanoo Rekulan työntekijä Jonna Karjalainen.

Kirjoittaja on Ylä-Karjalan tet-harjoittelija.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Uusimmat blogikirjoitukset

Kun olin vähän nuorempi, haaveilin aika ajoin siitä, millaista olisi asua yksin. Kun näin sisustuslehdessä kauniin olohuoneen, päätin, että minulle tu...
Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...