Julkaistu 
Henri Jokela

FC Nurmeksen juniorit sarjavoittoon – kaudella tuli vain yksi tappio

FC Nurmeksen juniorit Onni Romppanen (vas.), Tiko Honkanen ja Otso Liimatta pitävät voittamisesta. Poikien joukkue varmisti sarjavoiton ennen kauden viimeistä otteluita. Henri Jokela FC Nurmeksen juniorit Onni Romppanen (vas.), Tiko Honkanen ja Otso Liimatta pitävät voittamisesta. Poikien joukkue varmisti sarjavoiton ennen kauden viimeistä otteluita.

FC Nurmeksen juniorit ovat olleet kuluvalla kaudella vauhdissa. Vuonna 2005 syntyneiden poikien joukkue otti ja voitti oman sarjansa. Sarjavoitto varmistui viimeistä edellisessä turnauksessa.

Joukkueessa pelaavat Otso Liimatta, Onni Romppanen ja Tiko Honkanen sanovat kauden sujuneen hyvin, vaikka yksi tappio sarjassa tulikin.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Se tuli varmaan siksi, koska minä en ollut silloin mukana, hyökkääjän tontilla pelaaja Honkanen virnistää.

Joukkue on kolmikon mielestä mukava. Mukavuus tulee poikien mukaan voittamisesta ja hyvistä pelikavereista.

Joukkueenjohtaja Antti Romppanen kertoo, että pojat voittivat sarjansa viime vuonnakin.

– Poikien valmentaja muutti ulkomaille, ja vetovuoro on ollut paljolti pelaajien vanhemmilla. Valmennuksen syytä poikien pärjääminen ei ole ollut, Romppanen sanoo.

Poikien pelaaminen on Romppasen mukaan mennyt eteenpäin viime kausiin verrattuna. Tällä kaudella valmennusvastuuta pääasiassa kantanut Jari Itäaho on Romppasen mukaan opettanut pojille paljon pelin levittämistä ja toisen auttamista ja avun pyytämistä.

– Joukkuepelaaminen on kehittynyt. Viime turnauksessa ei tarvinnut muistuttaa pelin levittämisestä tai muuta sellaista, Romppanen sanoo.

 

 

Kommentoi

Uusimmat blogikirjoitukset

Tänä syksynä on puhututtanut alaikäisten kuljettajien turvallisuus. Vuonna 2018 alaikäisten ajopoikkeuslupien hakeminen helpottui, jolloin lupahakemus...
Kuvittele kulkevasi betonielementeistä rakennetulla kerrostaloalueella kapeaa jalankulkijoille tarkoitettua väylää. On kuuma, mutta aurinkoa ei näy, k...
Tänään tiistaina 11. lokakuuta vietetään kansainvälistä tyttöjen päivää. Sen kunniaksi kirjoitan tänään tyttöydestä. Vielä muutama vuosi sitten olisin...