Julkaistu    |  Päivitetty 

Oikaisuja

Muistojen katukuva -sarjan kansikuvassa oli virhe (Ylä-Karjala, 28.6.). Kuvassa oli Toivo Huusko, ei Teijo Huusko. Lisäksi Valtimolla avattiin Union jo 1960-luvulla, ei 1970-luvulla.

Suojateitä käsittelevässä jutussa (Ylä-Karjala, 26.6.) Marita Ahposen ja Eeva-Liisa Seppälän kuvat olivat vaihtaneet keskenään paikkaa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Savikylän maamiesseuran talon kirppis avautuu maanantaina 9. heinäkuuta eikä 7. heinäkuuta niin kuin tiistain 25.6. jutussa virheellisesti kerrottiin.

Valtimon somettajista kertovan jutun (Ylä-Karjala, 21.6.) kuvatekstissä olivat nimet väärässä järjestyksessä. Kuvassa olevat henkilöt ovat vasemmalta oikealle Saana Korhonen, Milla Kuisma ja Martta Könttä.

Näyttelyt-palstalla (Ylä-Karjala, 21.6.) oli virhe. Ikolan museon näyttelyn soitinten rakentaja on Reino Timonen, ei Turunen.

Kommentoi

Uusimmat blogikirjoitukset

Viime talvena asunnossani oli hämähäkki. Sen huomasi ensimmäisenä veljeni, joka osoitti seinällä killuvaa ötökkää vierailunsa lopuksi. Mikäs siinä, aj...
Olen nyt ollut vuoden verran virallisesti joensuulainen. Blogini alkuperäinen teema olikin muutto ja uuteen arkeen sopeutuminen. On siis tilannekatsau...
Vanhaksi ehdin, ennen kuin tulin käyneeksi Tornionlaaksossa ajan kanssa. Kun tilaisuus tuli, pääsin tutustumaan ihan toisenlaiseen todellisuuteen. Kor...