Julkaistu    |  Päivitetty 

Oikaisuja

Muistojen katukuva -sarjan kansikuvassa oli virhe (Ylä-Karjala, 28.6.). Kuvassa oli Toivo Huusko, ei Teijo Huusko. Lisäksi Valtimolla avattiin Union jo 1960-luvulla, ei 1970-luvulla.

Suojateitä käsittelevässä jutussa (Ylä-Karjala, 26.6.) Marita Ahposen ja Eeva-Liisa Seppälän kuvat olivat vaihtaneet keskenään paikkaa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Savikylän maamiesseuran talon kirppis avautuu maanantaina 9. heinäkuuta eikä 7. heinäkuuta niin kuin tiistain 25.6. jutussa virheellisesti kerrottiin.

Valtimon somettajista kertovan jutun (Ylä-Karjala, 21.6.) kuvatekstissä olivat nimet väärässä järjestyksessä. Kuvassa olevat henkilöt ovat vasemmalta oikealle Saana Korhonen, Milla Kuisma ja Martta Könttä.

Näyttelyt-palstalla (Ylä-Karjala, 21.6.) oli virhe. Ikolan museon näyttelyn soitinten rakentaja on Reino Timonen, ei Turunen.

Kommentoi

Uusimmat blogikirjoitukset

Kun olin vähän nuorempi, haaveilin aika ajoin siitä, millaista olisi asua yksin. Kun näin sisustuslehdessä kauniin olohuoneen, päätin, että minulle tu...
Kunnon kohottaminen, töissä skarppaaminen vai uuden harrastuksen aloittaminen? Uudenvuoden tiimellyksessä nousee melkein väkisin ajatus siitä, että jo...
Kylläpä tämä joulukuu ja joulukalenteri on mennyt taas nopeasti. Viimeistä luukkua viedään niin, että tämä hirvipoika on jo hieman haikeanakin, kun tä...