Julkaistu 

Oikaisuja

Hippo-hiihdoista kertovan jutun pääkuvassa oli nimivirhe (Ylä-Karjala, 3.3.). Kuvassa oleva poika on Topi Väänänen, ei Herman Haatainen.

Lähiliikuntapaikkoja koskevassa jutussa (Ylä-Karjala, 20.2.) oli virhe. Jutussa kerrottiin, että Pielisen rantareitin ja Mikonniemen lähiliikuntapaikan kustannus olisi noin 260 000 euroa. Summa ei kuitenkaan kata liikuntapaikkojen rakentamista, vain pelkät laitteet ja pinnoitteet.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Torstain Ylä-Karjalassa (20.2.) julkaistussa jutussa kaupungin omistamista vuokra-asunnoista on täsmennettävää. Jutussa kerrotaan, että Nurmeksen kaupungilla on vielä myymättä 32 asuntoa entisen Nurmeksen alueella. Kaikkia asuntoja ei ole kuitenkaan edes tarkoitus myydä, ainoastaan osa.

Torstain Ylä-Karjalassa (13.2.) julkaistun henkilöhaastattelun alaotsikossa oli virhe. Erkki Toivonen ei ole kiertänyt maapalloa purjehtimalla, vaan hän on purjehtinut Australiasta Kyprokselle osana maailmanympäripurjehdusta.

Lisäksi kyläpäällikköillasta kertovassa jutussa (Ylä-Karjala, 11.2.) oli nimivirhe. Vaara-Karjalan Leader ry:n hankesihteeri on nimeltään Mira Vihonen, ei Vihavainen, kuten jutussa kirjoitettiin.

Kommentoi