Julkaistu 

Oikaisuja

Hippo-hiihdoista kertovan jutun pääkuvassa oli nimivirhe (Ylä-Karjala, 3.3.). Kuvassa oleva poika on Topi Väänänen, ei Herman Haatainen.

Lähiliikuntapaikkoja koskevassa jutussa (Ylä-Karjala, 20.2.) oli virhe. Jutussa kerrottiin, että Pielisen rantareitin ja Mikonniemen lähiliikuntapaikan kustannus olisi noin 260 000 euroa. Summa ei kuitenkaan kata liikuntapaikkojen rakentamista, vain pelkät laitteet ja pinnoitteet.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Torstain Ylä-Karjalassa (20.2.) julkaistussa jutussa kaupungin omistamista vuokra-asunnoista on täsmennettävää. Jutussa kerrotaan, että Nurmeksen kaupungilla on vielä myymättä 32 asuntoa entisen Nurmeksen alueella. Kaikkia asuntoja ei ole kuitenkaan edes tarkoitus myydä, ainoastaan osa.

Torstain Ylä-Karjalassa (13.2.) julkaistun henkilöhaastattelun alaotsikossa oli virhe. Erkki Toivonen ei ole kiertänyt maapalloa purjehtimalla, vaan hän on purjehtinut Australiasta Kyprokselle osana maailmanympäripurjehdusta.

Lisäksi kyläpäällikköillasta kertovassa jutussa (Ylä-Karjala, 11.2.) oli nimivirhe. Vaara-Karjalan Leader ry:n hankesihteeri on nimeltään Mira Vihonen, ei Vihavainen, kuten jutussa kirjoitettiin.

Kommentoi

Uusimmat blogikirjoitukset

Ekstrovertti vai introvertti? Tällä yksinkertaisella kysymyksellä teemme toisistamme monia nopeita päätelmiä. Sinällään kysymys on aivan tavallinen. V...
Viime talvena asunnossani oli hämähäkki. Sen huomasi ensimmäisenä veljeni, joka osoitti seinällä killuvaa ötökkää vierailunsa lopuksi. Mikäs siinä, aj...
Olen nyt ollut vuoden verran virallisesti joensuulainen. Blogini alkuperäinen teema olikin muutto ja uuteen arkeen sopeutuminen. On siis tilannekatsau...