Julkaistu    |  Päivitetty 

Oikaisuja

Tienhoidosta ja yksityisteistä kertoneissa jutuissa oli virheitä (Ylä-Karjala, 2.4.). Jutuissa käytettiin useassa kohdassa tiehoitokunta-termiä, vaikka tosiasiassa tieosakkaiden muodostamaa yhteisöä kutsutaan tiekunnaksi.

Alakouluikäisten lukemiseen liittyvässä jutussa (Ylä-Karjala, 2.4.) oli nimivirhe. Toinen haastatelluista lapsista oli Sissi Okkonen, ei Siiri.

Pro Agrian keskituotosvertailuja koskeneessa jutussa oli virhe (Ylä-Karjala, 2.4.). Jutussa väitettiin, että vertailulistoille oli päässyt neljä yläkarjalaista tilaa. Todellisuudessa listoilla oli seitsemän yläkarjalaista tilaa. EKM-vertailusta puuttui valtimolaisten Pasi ja Maija Hämäläisen tila sekä Ari Kuokkasen tila. Maitotuotosta vertailevalle listalle oli päässyt Jukka-Pekka ja Jonna Saaren tila.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Torstain Ylä-Karjalassa (26.3.) julkaistussa jutussa hyvinvointilautakunnan avustushakemusten jättämisestä oli virhe. Avustushakemuksia ei voi jättää ilman liitteitä, kuten jutun otsikossa todettiin. Hyvinvointilautakunta päättää kuitenkin tänään tiistaina siitä, ottaako se toiminta-avustushakemukset käsittelyyn ilman liitteitä yhdistysten vuosikokousasiakirjoista.

Marja Eskelisen palkitsemista koskevassa jutussa (Ylä-Karjala, 3.3.) oli kaksi virhettä. Eskelinen on ollut Kuurojen liiton senioritoimikunnan jäsen, ei seniorikerhon hallituksen jäsen. Kuopiossa toimiva yhdistys on nimeltään Kuopion kuurojenyhdistys ry, ei Kuopion Kuurot ry.

Aulis Lintusen haastattelussa (Ylä-Karjala, 27.2.) oli virhe. Ilmailukerhossa ei rakennettu lennokkeja, vaan peräti purjelentokonetta, jolla kerholaiset pääsivät myös lentämään. Purjelentokone vedettiin ilmaan autolla.

Kommentoi