Julkaistu    |  Päivitetty 

Oikaisuja

Tienhoidosta ja yksityisteistä kertoneissa jutuissa oli virheitä (Ylä-Karjala, 2.4.). Jutuissa käytettiin useassa kohdassa tiehoitokunta-termiä, vaikka tosiasiassa tieosakkaiden muodostamaa yhteisöä kutsutaan tiekunnaksi.

Alakouluikäisten lukemiseen liittyvässä jutussa (Ylä-Karjala, 2.4.) oli nimivirhe. Toinen haastatelluista lapsista oli Sissi Okkonen, ei Siiri.

Pro Agrian keskituotosvertailuja koskeneessa jutussa oli virhe (Ylä-Karjala, 2.4.). Jutussa väitettiin, että vertailulistoille oli päässyt neljä yläkarjalaista tilaa. Todellisuudessa listoilla oli seitsemän yläkarjalaista tilaa. EKM-vertailusta puuttui valtimolaisten Pasi ja Maija Hämäläisen tila sekä Ari Kuokkasen tila. Maitotuotosta vertailevalle listalle oli päässyt Jukka-Pekka ja Jonna Saaren tila.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Torstain Ylä-Karjalassa (26.3.) julkaistussa jutussa hyvinvointilautakunnan avustushakemusten jättämisestä oli virhe. Avustushakemuksia ei voi jättää ilman liitteitä, kuten jutun otsikossa todettiin. Hyvinvointilautakunta päättää kuitenkin tänään tiistaina siitä, ottaako se toiminta-avustushakemukset käsittelyyn ilman liitteitä yhdistysten vuosikokousasiakirjoista.

Marja Eskelisen palkitsemista koskevassa jutussa (Ylä-Karjala, 3.3.) oli kaksi virhettä. Eskelinen on ollut Kuurojen liiton senioritoimikunnan jäsen, ei seniorikerhon hallituksen jäsen. Kuopiossa toimiva yhdistys on nimeltään Kuopion kuurojenyhdistys ry, ei Kuopion Kuurot ry.

Aulis Lintusen haastattelussa (Ylä-Karjala, 27.2.) oli virhe. Ilmailukerhossa ei rakennettu lennokkeja, vaan peräti purjelentokonetta, jolla kerholaiset pääsivät myös lentämään. Purjelentokone vedettiin ilmaan autolla.

Kommentoi

Uusimmat blogikirjoitukset

Ekstrovertti vai introvertti? Tällä yksinkertaisella kysymyksellä teemme toisistamme monia nopeita päätelmiä. Sinällään kysymys on aivan tavallinen. V...
Viime talvena asunnossani oli hämähäkki. Sen huomasi ensimmäisenä veljeni, joka osoitti seinällä killuvaa ötökkää vierailunsa lopuksi. Mikäs siinä, aj...
Olen nyt ollut vuoden verran virallisesti joensuulainen. Blogini alkuperäinen teema olikin muutto ja uuteen arkeen sopeutuminen. On siis tilannekatsau...